WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pick of the week: muziekmobiel van Cam Cam Copenhagen

Heb jij geen gouden keeltje om je baby in slaap te zingen? Geen probleem, een muziekmobiel is een goed alternatief. Kies je voor de muziekmobiel van Cam Cam Copenhagen in de vorm van een pauw, dan fleur je er ook de babykamer mee op. Of de woonkamer, want deze mobiel doet het ook goed boven de box.

Slaap kindje slaap

We begrijpen dat je niet van het babykamerthema wilt afwijken en daarom het liefst alle items op elkaar wilt afstemmen. Dat kan, want de muziekmobiel pauw is verkrijgbaar in de kleuren roze, grijs en mintgroen. Doordat de mobiel is gemaakt van katoen zorgt het voor een zachte en rustgevende uitstraling. Precies datgene wat de babykamer nodig heeft voor een goed slapende baby. Wil je iemand verrassen met deze muziekmobiel van Cam Cam Copenhagen? Zeker doen! Het babykameritem wordt namelijk geleverd in een mooie doos.

Shop met korting

Wist je het al? T/m 26 september 2018 is de kidsactie. Dat betekent dat je allerlei mooimakers voor de kinderkamer shopt met korting. Zo ook de muziekmobiel van Cam Cam Copenhagen. Tip! Bekijk hier alle andere kinderkamerproducten die je met een fijne korting koopt.

Heb je de vorige pick of the week gemist? Dit dekbedovertrek van A Little Lovely Company is het te bekijken waard!

nog meer: wooninspiratie