Pick of the week: Catchii

Vergeet je ticket naar de tropics! Met de collectie van Catchii waan je je direct in een exotisch oord. Ontwerpster Femke liet zich inspireren door de reizen die ze maakte. Het resultaat: een kleurrijke en luchtige collectie vol flora en fauna. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwerpen via Facebook.

Catchii

Exotisch tafelen

Met het exotische servies van Catchii is tafelen een waar feestje! En dat feestje wordt nog groter wanneer je weet dat deze pareltjes door Femke zelf zijn ontworpen en geschilderd. Sinds 2014 jaagt Femke haar droom na en heeft ze haar eigen interieurlabel. Ze reist de hele wereld over en zoekt naar bijzondere plekken. En omdat we hopen dat ze dat blijft doen, is het merk Catchii onze pick of the week. Een merk waar de liefde voor de natuur en kleur vanaf spat. Of je het servies nu gebruikt op een exotisch gedekte tafel of laat pronken op je servieskast, de ontwerpen van Catchii laten je altijd even dagdromen. En dan hebben het niet eens over de vrolijke posters gehad.

Heb je onze vorige Pick of the weeks al gezien? De Around the Block kandelaar was onze favoriet van vorige week.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

will op 28 juli 2017 om 22:58

Schitterend servies en wat een mooie blauwe afbeelding staat er op.
Echt een ontbijtsetje naar mijn hart.

>

WNijssen op 15 juli 2017 om 10:00

Waanzinnig mooie actie en prijs ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed!!

>

Anoniem op 14 juli 2017 om 22:56

Wat een mooi servies! Onze oude is bijna helemaal gesneuveld en het merk bestaat niet meer dus we kunnen niet meer bij kopen.

>

Anoniem op 13 juli 2017 om 07:43

Wat leuk! Voor mijn vader en zijn vrouw!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties