WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pick of the week: bank retro van HKliving

Indruk maak je zeker met deze bank retro van HKliving. Hij nodigt uit om erop te ploffen, maar zitten is natuurlijk ook goed. Bovendien combineer je dit meubelstuk met elke woonstijl en oogt deze bank door de smalle poten luchtig. Is het al tijd voor een nieuwe bank?

Bank retro van HKliving: welke kies jij?

In slaap vallen is op deze bank niet erg, want zelfs de armleuningen zijn voorzien van kussens. Met een vulling van polyesterfoam, dus extra zacht. De bank is bovendien voorzien van losse kussens, wat het ideaal maakt om ze af en toe uit te kloppen en te wisselen. Kun je moeilijk keuzes maken? Dan kan dat bij deze bank van HKliving weleens lastig worden. Hij is er namelijk in verschillende kleuren, in het leer, vintage velvet en polyester én in een 2-, 3- en 4-zitsvariant. Mag bovenstaande bank in jouw huis komen? Dit is de 3-zitsbank velvet vintage petrolblauw van HKliving.

Sfeermakers voor dit najaar

Komt deze bank je bekend voor? Dat kan zeker kloppen, want in de shopcatalogus van dit najaar is deze bank te vinden. Benieuwd naar de gehele shopcatalogus? Blader de catalogus hieronder door en shop direct.

Meer favorieten van vtwonen? Vind hier de pick of the week van vorige week.

Bron: vtwonen | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: wooninspiratie