WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Papieren lampen

Vrolijk je huis op, verras de kinderen en geef die hanglamp een nieuwe look. Met een papieren hanglamp is het nooit saai in huis. Vooral in de kinderkamer zijn ze favoriet. Papieren lampen kun je bovendien zo wisselen, zodat de ruimte er weer helemaal fris en fruitig uitziet.
Papieren lampen - Seletti

Ontzettend handig

Met papier kan je alle kanten op. Niet alleen is het ideaal om je dagelijkse notities en boodschappen op te schrijven, ook voor meubels en woonaccessoires kun je dit handige materiaal gebruiken. Geen wonder dat papieren hanglampen zowel functioneel als decoratief zijn. Laat je niet alleen beperken door materiaal, maar kies jouw papieren hanglampen in een vrolijke kleur met frisse print.

Met bovenstaande video maak je heel gemakkelijk papieren lantaarns. Leuk voor in de zomer of op een feest! Nog meer zelfmakers? Bekijk dan hier het stappenplan voor een hanglamp van stroken papier en hier voor een originele papieren lamp.

Lampen papier

Meubels en woonaccessoires zijn vaak al duur genoeg. Soms wil je iets betaalbaars, maar wel wat leuks. Denk dan aan lampen papier. Papieren hanglampen zijn de oplossing voor een nieuwe touch aan jouw interieur. Met veelal verschillende kleuren is het met lampen papier nooit saai in huis. En ben je de papieren lampen zat? Dan wissel je de lampen papier zo om.

Papier lamp

De papier lamp kan door het hele huis opgehangen worden. In de slaapkamer zorgt de lamp voor veel sfeer en in de woonkamer is de papier lamp zowel decoratief als functioneel. In de kinderkamer kun je met papieren lampen of rijstlampen alle kanten op en zelfs in het toilet staat een papier lamp prachtig! Doordat papieren hanglampen betaalbaar zijn, kun je vaker een papier lamp kopen. Ideaal, want het liefst wissel je regelmatig van lamp. Tip! Het merk Seletti heeft prachtige hanglampen van papier in de collectie.

HK Living

HK Living heeft originele en mooie papieren hanglampen in de collectie. De lampen van HK Living staan prachtig boven de eettafel, maar ook in de slaapkamer zorgen ze voor veel sfeer en gezelligheid. Door de vouwen in het papier krijgen de HK Living papieren hanglampen een speelse wending. Vooral wanneer het licht op de lamp schijnt, wordt het prachtig weerkaatst. De papieren hanglamp van HK Living is verkrijgbaar in vele vormen.

Onze favoriete papieren lampen:

nog meer: wooninspiratie