WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Niet zo maar kunstkerstbomen

De feestdagen met familie en vrienden doorbrengen hoort bij de Kerst, maar een kerstboom mag niet ontbreken. Zit je niet te wachten op uitvallende naalden en wil je niet ieder jaar op op zoek naar een nieuwe boom? Kies dan voor een kunstkerstboom. Geen rommel en ieder jaar de garantie van een mooie boom waarvoor je niet eens de deur uit hoeft. Hartstikke handig, die kunstkerstbomen!
Niet zomaar kunstkerstbomen

Net echt

Tegenwoordig worden kerstbomen heel goed nagemaakt en zijn ze bijna niet van een echte te onderscheiden. Je hebt bomen in alle kleuren en maten. Zo heb je kleine kerstboompjes, levensgrote kerstbomen, kerstbomen met sneeuw en kerstbomen met verlichting. Zoek je er ook nog versiering bij? Bekijk dan eens de kerstboomversiering op vtwonen.nl.

Kunstkerstboom online

Ja, van die uitvallende naalden heb je bij een kunstkerstboom geen last. Handig wanneer je het huis graag schoonhoudt én bij allergieën. Je kunt kiezen voor een grote kunstkerstboom in de woonkamer, maar heb je minder ruimte of minder zin in een groot exemplaar? Ga dan voor een aantal kleine kunstkerstbomen verspreid door de woonkamer of het hele huis.

nog meer: wooninspiratie