WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze items horen thuis in een natural chic huis

De term ‘natural chic’ is niet nieuw. Een natuurlijk interieur is tijdloos, maar allesbehalve saai. Zeker wanneer je kiest voor de eigenzinnige 2019-versie. Hoe je dat doet? Je leest het hieronder.

Een fijne tegenhanger

Natuurlijke materialen combineren mooi met vintage vondsten, maar vormen ook een fijne tegenhanger voor de meer glamoureuze items. Juist dat contrast werkt heel goed. En dat is precies de reden waarom we groot fan zijn van deze stijl: je kunt er alle kanten mee op. Wil je ook een natural chic interieur? Dan mogen deze items eigenlijk niet ontbreken.

Niets roept zo hard ‘nostalgie’ als een goedgevulde boekenkast. Zelf eentje maken? Hier lees je hoe je dat doet.

Antiek in huis

Stoelen met een vintage uiterlijk worden nooit ouderwets in een interieur dat verder strak ingericht is. Een antiek (ogend) stoeltje oogt zacht door er een schapenvel over te draperen en eigentijds naast een stoere vitrinekast. Door met contrasten te werken, maak je een interieur net wat interessanter. Kiezen voor het een of het ander hoeft dus niet meer.

De ingrediënten die je nodig hebt

Bij een natuurlijk interieur denk je aan aardetinten, grove materialen als hout, linnen, zeegras, wol en leer. Wees niet bang om dat met exotische antieke items te mixen voor een verrassende twist. Met kleurrijke – en bijzondere kussens maak je die serene look net wat sprankelender.

Zin gekregen in een huis met zo’n natuurlijke uitstraling? Hier vind je natural chic-inspiratie voor iedere woonruimte.

Bron beeld: 1. vtwonen 01-2019 | Fotografie Stan Koolen | Styling Moniek Vissser | 2. Madam Stoltz

nog meer: wooninspiratie