WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Musthave voor rainy days: de paraplubak

Welk seizoen het ook is, je weet nooit wanneer en of je een paraplu nodig hebt. Wil je een paraplu of meerdere paraplu’s in huis opbergen, dan is een paraplubak bij de voordeur ideaal. De paraplu kan goed drogen én je vergeet die paraplu nooit meer mee te nemen. En, een paraplubak kan ook heel mooi zijn!
Musthave voor rainy days: de paraplubak - Leitmotiv

Mooi natuurlijk: Rieten parapluhouder

Een rieten paraplubak is heel sfeervol. Neem bijvoorbeeld de paraplustandaard van Home Design, die is met de hand gevlochten van waterhyacint. Mooi en met een natuurlijke look. Als je kiest voor een natuurlijke look, zijn ook houten paraplubakken heel mooi. Wil je ook nog eens verantwoord bezig zijn? Ga dan voor de Fair Trade variant, handgemaakt van palmhout.

Paraplubak met afdruipschaal

Elke goede parapluhouder heeft een afdruipschaal. Deze vangt de druppels die uit de paraplu komen op en is makkelijk te legen. Zo zorg je ervoor dat je huis droog blijft en de paraplu kan opdrogen. Let bij aankoop dus altijd op of de paraplubakken een goed systeem hebben om het water op te vangen.

Design parapluhouder

De paraplubak kan een echte blikvanger zijn. Ze zijn er namelijk in allerlei bijzondere designs. Een design variant kan opvallen door de vorm, kleur of het materiaal. Doordat een designhouder meestal van een goede kwaliteit materiaal is gemaakt, is deze houder iets duurder. Daarentegen gaat deze paraplu-opberger lang mee. Tip! Bekijk hier alle paraplubakken.

Favorieten:

nog meer: wooninspiratie