kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mooi! Zwart-witte kerstdecoratie in huis

Voor je het weet is het weer Kerst. Hoog tijd dus om alvast inspiratie op te doen voor de gezelligste tijd van het jaar! Wij helpen je daar uiteraard graag bij. Dit keer door de mooiste kerstdecoratie in zwart en wit te selecteren. Deze twee tinten zijn het hele jaar door mooi, maar vooral ook om je huis mee te versieren tijdens de kerstdagen.
Kerstdecoratie zwart wit House Doctor

Zwart-witte kerststerren

Minimalistisch maar o zo mooi: we hebben het natuurlijk over papieren kerststerren! Met deze exemplaren haal je op een subtiele manier de Kerst in huis. Ze geven je huis meteen een kerstsfeer. Hang bijvoorbeeld een ster voor de voordeur of het raam. Ook mooi: hang een groep sterren bij elkaar in de hoek van de kamer of boven de eettafel. Wat je ook doet, met papieren kerststerren zit je altijd goed. Heel fijn: je kunt ze na Kerst gerust nog een tijdje laten hangen.
Zwart witte kerstdecoratie House Doctor

Zwart-witte kerstaccessoires

Natuurlijk mag je met Kerst flink uitpakken met decoratie. In deze tijd van het jaar is niets te gek! Waxinelichthouders, kandelaars en natuurlijk heel veel kaarsen: laat die donkere tijden maar komen. Behalve sfeervolle kaarsverlichting zijn er nog veel meer accessoires waarmee je de Kerst naar binnen haalt. Denk aan letterbanners, zwart-witte kerstballen, metalen hangers en vrolijke slingers. Er is genoeg om je huis mee te decoreren!

De mooiste zwart-witte kerstdecoratie

Ben je al een beetje in de kerststemming gekomen en kun je niet wachten om te beginnen met decoreren? De mooiste zwart-witte kerstdecoratie shop je gemakkelijk online bij vtwonen. Shop jouw favorieten bij elkaar en het stylen kan beginnen!

Shop je kerstdecoratie online:Heb je inspiratie opgedaan maar decoreer je liever in andere kleuren, of wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze kerstaccessoires!

nog meer: wooninspiratie