WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mintgroen in huis

Pastelkleuren blijven een woontrend. Vooral het zoete mintgroen doet het goed in onze interieurs. Geen wonder, want de kleur past prachtig bij zowel neutrale kleuren als andere felle kleuren. Je voegt met een simpel mintgroen item gelijk vrolijkheid toe aan je interieur. De kleur straalt en brengt de zon in huis.
Mintgroen in huis

Klein beginnen

Bij het toevoegen van deze kleur kun je het best klein beginnen met woonaccessoires. Sierkussens, waxinelichthouders en kandelaars zijn niet al te duur en voeg je zo toe. Bovendien kun je die items ook weer gemakkelijk opbergen als je vindt dat ze toch niet bij jouw interieur passen. Wil je graag wat meer mintgroen toevoegen? Dat kun je doen door mintgroene meubels, maar ook heel mooi is behang in deze kleur. Ook hier geldt weer: begin klein met een mintgroene muur. Dan kun je het later altijd uitbreiden.

Mintgroene kinderkamer

Wil je graag een unisex kinderkamer? Of is er een baby op komst en weet je nog niet wat het wordt? De kleur is niet voor niets populair. Zo ook voor de baby- en kinderkamer. Wat ons betreft dus een goede kleur. Combineer deze tint met andere pasteltinten zodat het een geheel blijft. Zin om te shoppen? Hieronder maakten wij een selectie van de mooiste items voor in huis in het mintgroen.

Onze favorieten voor in huis:


nog meer: wooninspiratie