WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Merk in de spotlight: PiP Studio met PiP servies

Het merk PiP Studio is al jaren bekend door haar vrolijke kleuren en nog vrolijkere prints. Grote kans dus dat ook jij het merk kent. Het merk biedt servies, maar heeft haar collectie inmiddels uitgebreid met textiel, tassen, behang en decoratie. Kortom: reden om de frisse collectie nog eens te bekijken.
Merk in de spotlight: PiP Studio met PiP servies

PiP studio

‘Happy products for happy people’, het motto van PiP Studio is duidelijk in de producten verwerkt. Alleen al bij het zien van de producten word je blij! Zo zijn er veel Chinese bloemen in de producten verwerkt en komt ook de vogel veelvuldig terug. Uiteraard in vele kleuren, want ook dat is kenmerkend voor het merk. Op vtwonen.nl vind je allerlei producten van PiP Studio. Fijn, want zo kun je direct jouw favoriete producten bestellen. De keuze is groots, want het merk heeft borden, schalen kommen, theepotten, kop en schotels, kussens, schorten, theedoeken, beddengoed, schrijfwaren, tafelkleden en servetten in de collectie.

LoveBirds

Het paradepaartje uit de serviescollectie van PiP Studio is de serie Lovebirds. Deze serviesset Lovebirds is perfect voor een high-tea, maar kan natuurlijk ook bij het ontbijt gebruikt worden. De borden, schalen en theeservies zijn vrolijk gekleurd in voornamelijk rood, blauw en roze. Natuurlijk staan er, aan de naam te horen, ook vogels op. Het servies is in mooie giftboxen te koop, dus kun je ook als cadeau geven.

Pip servies sale

Bij viavtwonen zie je snel of er ergens een PiP servies sale is. Bekijk daarom ook alle items van het merk in de sale of combineer het servies met sale-items van andere merken.nog meer: wooninspiratie