WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Memoborden: leuk en praktisch

Memoborden zijn handig en staan ook nog eens hartstikke leuk! Ze zijn multifunctioneel, want je kunt ze gebruiken als weekplanner, to-do list of voor een verzameling van mooie herinneringen. Een ding is zeker: met een memobord zul je niets meer vergeten.
Memoborden: praktisch en handig memobord

Geheugensteuntje

Vergeet jij ook wel eens iets tijdens een drukke week of ben jij van nature een enorme chaoot? Memoborden bieden een handig geheugensteuntje en bieden overzicht. Zo kun je ze gebruiken voor boodschappenlijstjes, lekkere recepten, belangrijke to-do’s en geplande afspraken. Daarbij word je gelijk herinnerd aan de leuke dingen die gepland staan. Zo kun je alvast uitkijken naar een leuk uitje of een date. Je kunt ook een berichtje achterlaten voor de andere gezinsleden. Er zijn allerlei varianten, zoals memoborden waar je met krijt of stift op kunt schrijven of waar je met magneten of knijpertjes briefjes op kunt hangen. Weer eens wat anders: er zijn ook muurstickers waar je met krijt op kunt schrijven. Tip! Vind hier de leukste memoborden op een rij.

Memory lane

Met een memo(ry) bord krijgen persoonlijke herinneringen, mooie foto’s, lieve briefjes of schattige kindertekeningen een bijzonder plekje in de keuken of een ander deel van het huis. Met bijvoorbeeld een memobord van een letterbak creëer je een fijn persoonlijk hoekje waar je kunt genieten van mooie herinneringen. Ook kleine souvenirs, zelfgeschreven briefjes met een motiverende tekst of postkaarten met leuke quotes en afbeeldingen hebben een leuk effect. Je wordt vanzelf vrolijk wanneer je ernaar kijkt! Ook leuk: op een memobord in de vorm van een wereldkaart kun je reisfoto’s hangen bij de landen waar jij geweest bent of een volgende reis uitstippelen.

Memoborden en meer:nog meer: wooninspiratie