WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook Tine K Home Autumn/Winter 2017

Hoera! Tine K Home heeft weer een nieuw lookbook, speciaal voor aankomende herfst en winter. Het merk, dat zich kenmerkt door de bohemian stijl, simpele elegantie en botanische elementen, laat je aankomende seizoenen zeker verrassen. Denk aan nieuwe kleuren, prints en materialen. Ook fijn: door het lookbook Tine K Home Autumn/Winter 2017 hoef je niet meer naar buiten, binnenblijven is met de nieuwe items net zo gezellig.

Relaxen in huis

Een fijne plek om te relaxen is met name in de herfst en winter een must. Tine K Home heeft daaraan gedacht door mooie zitmeubelen, sierkussens en vloerkleden te ontwerpen. De kleuren geel en roze klinken wellicht zomers, maar zijn ook geschikt voor het najaar. Populaire materialen in de collectie van Tine K Home, die ook in het lookbook Tine K Home Autumn/Winter 2017 terug zijn te vinden, zijn bamboe en rotan.

Kleurrijk fluweel

Het materiaal van 2017, fluweel, vind je ook terug in het lookbook van Tine K Home. In meerdere kleuren, want ook dat is de trend. Ga voor een poef of – direct wat groter – voor een bank in kleurrijk fluweel. Combineer je het kleurrijk fluweel met neutrale tinten dan oogt het geheel rustig.

Tijdloos zwart-wit in huis

Met zwart en wit in huis zit je altijd goed. Het maakt namelijk bij deze tinten niet uit welk seizoen het is, welke woonstijl het interieur heeft en hoe groot de ruimte is. Tine K Home heeft in de nieuwe collectie zwart en wit gecombineerd met grafische elementen als strepen en stippen. Het resultaat is een bont servies en prachtig textiel dat zeker in het zicht mag.

Pasteltinten in de slaapkamer

Over het algemeen wordt de slaapkamer rustiger ingericht dan de woonkamer. Echter hoeft dit niet. Tine K Home heeft in de nieuwe collectie pastelkleurig textiel en slaapkameraccessoires die goed bij donkere tinten passen. Verf je de muur in het donkerblauw of zwart, dan komen de pastelkleurige items nog meer tot hun recht. Uiteraard kun je het ook andersom doen en donker textiel aan een lichte ruimte toevoegen.


Bron beeld: Tine K Home

nog meer: wooninspiratie