WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook SNURK beddengoed

Een dekbed met print van kartonnen dozen en een hoeslaken dat oogt als een stoep? Opvallend en bijzonder. Helemaal als je bedenkt dat het de eerste ontwerpen waren van het merk SNURK, die razendsnel uitverkocht waren. Inmiddels is het merk SNURK uitgebreid met meer herkenbare producten, waarvan je er vast weleens een gezien hebt. Meer weten van dit merk? Bekijk hieronder het lookbook SNURK beddengoed voor de mooiste exemplaren. 

Dromen worden werkelijkheid

Van superheld tot prinses en van astronaut tot zeemeermin: slapend onder een dekbedovertrek met een van deze iconen verandert jouw zoon of dochter in zijn of haar favoriete icoon. Daarbij zijn de SNURK dekbedovertrekken gemaakt van de beste kwaliteit katoen en druktechnieken, waardoor ze ook nog eens fijn in gebruik zijn.

Beestenboel in de slaapkamer

Met de dierendekbedovertrekken van SNURK transformeert de slaapkamer in een heuse dierentuin. Al wat langer in de collectie is het slaaptextiel met huisdieren die de warmte van het voeteneind van het bed opzoeken, nieuwer zijn de dekbedovertrekken vol apen en walvissen. Goed om te weten: de dekbedovertrekken zijn voorzien van extra lange instopstrook en mogen in de wasmachine en droger. Keer het dekbedovertrek wel binnenste buiten en was het niet te heet, zodat de print langer mooi blijft.

Snurken voor volwassenen

Gelukkig kan ook jij genieten van het beddengoed van SNURK. Het merk heeft namelijk naast eenpersoonsdekbedovertrekken tweepersoons- en lits-jumeauxdekbedovertrekken in de collectie. De stijl, door SNURK zelf omschreven als strak en realistisch met een knipoog, past bovendien bij elke slaapkamer.

nog meer: wooninspiratie