WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook OYOY Living Design Autumn/Winter 2017

Bijna alle nieuwe lookbooks zijn een feestje om te zien. Dit lookbook van OYOY echter helemaal. Het nieuwe lookbook OYOY Living Design Autumn/Winter 2017 is gebaseerd op de Deense kunstenaar Franciska Clausen met als resultaat musthaves met simpele vormen en heldere kleuren die je wel in huis moet halen. Het liefst zouden we alles in huis halen, maar omdat dat te veel producten zijn hebben we speciaal voor jou de mooiste producten geselecteerd.
Woonkamer-houten-bank-vloerkleed

OYOY Woonkamer

Tip! Kies voor zachte kleuren in de woonkamer. Dit zorgt voor een rustige uitstraling. OYOY Living Design heeft wat je nodig hebt en laat deze kleuren terugkomen in de Autumn/Winter collectie. Zo heeft het merk fijne vloerkleden in zachte tinten. Perfect om je voeten warm te houden, maar ook zeer geschikt om een warme uitstraling in huis te creëren.

Lookbook OYOY Living Design Autumn/Winter 2017 - Witte kaarsen - Kandelaar - Gedekte tafel

OYOY Keuken

De accessoires zijn eenvoud van design en heel functioneel. Door het rustige en tegelijkertijd warme kleurgebruik in het lookbook OYOY Living Design Autumn/Winter 2017 maak je het met name met de nieuwe kaarsverlichting gezellig in huis. Laat die filmavond maar beginnen! Uiteraard zijn de kaarsen en kandelaars ook zeer geschikt voor aan tafel. Voor een doordeweeks dag en ook zeker tijdens de feestdagen.

Lookbook OYOY Living Design Autumn/Winter 2017 - Badkamer - Papieren wasmand - Plant

OYOY Badkamer

De badkamer is een fijne plek om tot rust te komen. In een leuke papieren wasmand kan het badtextiel verzameld worden en op een krukje kunnen de handdoeken mooi opgestapeld worden. Met de prints van OYOY Living Design zijn de handdoeken namelijk perfect geschikt om in het zicht te leggen.

Kinderslaapkamer-bed-houten-stoel

OYOY Kinderkamer

OYOY Living Design heeft nu in het lookbook OYOY Living Design Autumn/Winter 2017 een nieuwe collectie voor de kinderen. Door de prints van het vloerkleed kunnen de kinderen lekker spelen. Speelplezier gegarandeerd dus! Ben je helemaal gek van de prints, bekijk dan eens de dekbedden in dezelfde print.

Lookbook OYOY Living Design Autumn/Winter 2017 - Kerstboom-hangers- Openhaard

OYOY Kersthangers

Voor je het weet staat de Kerst alweer voor de deur. Veel kinderen vinden het geweldig om de boom te versieren. OYOY heeft speciaal kersthangers ontworpen van stof. Zo kunnen ze gerust eens uit de handen van je kinderen vallen, of die van jou. Daarnaast kun je om de voet van de kerstboom een papieren zak plaatsen met de vrolijke prints van OYOY.


Bron beelden: OYOY

nog meer: wooninspiratie