WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook Madam Stoltz Autumn/Winter 2017

Het Scandinavische Madam Stoltz bestaat 20 jaar! In het lookbook Madam Stoltz Autumn/Winter 2017 vind je niet alleen de populaire producten, maar vind je ook nieuwe items van het merk. Deze moet je zeker zien, niet voor niets bestaat het merk al 20 jaar.

Stenen vazen - Planten - Cactus - Karaf

Bloempotten

Er zijn veel verschillende soorten bloempotten en vazen. Voor een speels effect kun je ervoor kiezen om de materialen, groottes en kleuren van elkaar te laten verschillen. Elk interieur wordt beter door het toevoegen van bloemen of planten. Daarnaast zorgen groene ruimtes in het huis ervoor dat je minder stress ervaart. De verschillende vazen en potten uit het lookbook Madam Stoltz Autumn/Winter 2017 komen dus zeker van pas.

Lookbook Madam Stoltz Autumn/Winter 2017 - Bureau - Lamp - Werkplek - Stenen muur

Fijne werkplek

Het is belangrijk om genoeg licht te laten schijnen op je bureau. Dit voorkomt dat je sneller moe wordt. Staat je bureau bij de muur, kies dan voor een hanglamp. Zo laat je de werkplek groter lijken. Op het moment dat je de boekenkast verlicht, kun je gemakkelijker een boek vinden. Daarnaast kun je genieten van het sfeervolle licht. Je hoeft er niet voor te kiezen om één lamp de hele kamer te laten verlichten. Meerdere verlichtingen zorgen juist voor een sfeervolle kamer.

Merry Christmas slinger

Kerstslinger

De decembermaand is al duur genoeg, dus hoe fijn is het om budgetvriendelijke versieringen in huis te halen met Kerst? Mooi zijn decoratiebollen van papier, verkrijgbaar in verschillende figuren en kleuren. Het fijne is: ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook eenvoudig om in elkaar te zetten. Vergeet bij het maken het touwtje niet, zo kun je de versieringen overal in huis ophangen.

Hangende kerstballen - Lampjes - Hangers

Madam Stoltz kerstballen

Een perfecte kerstboom is steeds lastiger te vinden. De kerstboom moet goed in zijn naalden zitten, het liefst niet te snel uitvallen. Hij moet een mooie vorm hebben en niet te klein of te groot zijn. Heb je dit jaar even geen zin in een kerstboom? Dan zou je het huis ook kunnen versieren met een lampenslinger en daaraan kerstballen hangen. Of kies voor een schaal en leg daar kleine kerstballen in. Zo heb je toch een kerstsfeer in huis gehaald zonder de kerstboom.

Lookbook Madam Stoltz Autumn/Winter 2017 - Hangende potjes - Planten - Betonmuur

Meer groen

Door meer groen toe te voegen aan de kamer creëer je al veel meer sfeer, zo ziet de kamer er gelijk fris uit. Vind je het lastig om je planten één keer in de week water te geven en gaan ze snel dood? Kies dan voor een vetplant. Deze heeft minder water nodig en kan er wel tegen als je het een keer vergeet. Het lookbook Madam Stoltz Autumn/Winter 2017 heeft een diversiteit aan plantenhangers, waar je de vetplant een mooie plek in kunt geven.

Rieten poefjes - Krukken

Madam Stoltz krukken

Ook aan nieuwe krukken heeft het merk gedacht. De items zijn gemaakt van natuurlijke materialen, dus zie je veel rotan en bamboe terug. Mooi voor de winter: het krukje gemaakt van hout met een wollen zitting. Mag wat ons betreft zeker niet in huis ontbreken. Door het gebruik van neutrale kleuren kun je bovendien de Madam Stoltz krukjes overal in huis plaatsen. Handig!

Lookbook Madam Stoltz Autumn/Winter 2017 - Vloerkleden - Hangstoel

Winter is coming

Nu we dichter bij de wintermaanden komen en het zonnetje veranderd is in een regenbui, mogen de vloerkleden weer uit de kast komen. De donkere dagen zitten weer op ons te wachten en niks is fijner om in een warm huis thuis te komen na een lange werkdag. Kies je voor hoogpolige of laagpolige vloerkleden? Hoogpolige wollen kleden zijn perfect geschikt voor een warme look. Laagpolige vloerkleden daarentegen zijn meer geschikt voor de hal of eetkamer, omdat deze een strakkere uitstraling geven.

Bron beelden: Madam Stoltz

nog meer: wooninspiratie