WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook KEK Amsterdam

Daar worden we blij van: muurdecoratie. Het geeft een prachtig resultaat en veel moeite is er niet voor nodig. Het merk KEK Amsterdam heeft een collectie vol decoratie voor aan de wand, waaronder behang, houten prints, posters en muurstickers. Verre van muurbloempjes, want opvallen doen de prints zeker. Alhoewel, het merk heeft prachtige bloemen die de wand direct een andere uitstraling geven. Kijk je mee met het lookbook KEK Amsterdam?

Print van hout aan de muur

De houten prints van KEK Amsterdam hebben een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Zo zijn de kleur en de kenmerken van het hout door de print heen te zien en is elke houten print uniek. De panelen zijn opgebouwd uit verschillende lagen hout, wat voor het karakteristieke spekkoekeffect zorgt. Of je nu kiest voor een klein of groot gebaar, KEK Amsterdam biedt elke print in vier verschillende formaten.

KEK Amsterdam behang

Een mooi behang op de muur is altijd een goed idee. Wil je de ruimte een compleet andere uitstraling geven, kies dan voor een opvallende print. Iets waarvoor je bij de collectie van KEK Amsterdam goed zit. Landschappen, bloemenprints, als je wilt kun je zelfs de ruimte transformeren in een jungle. Liever iets rustiger behang? Kies dan voor het behang met marmerprint, verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Beestenboel in de kinderkamer

Decoratie in de kinderkamer? Onmisbaar. De vrolijke muurstickers en posters van Nijntje, Fiep Westendorp en Kikker lenen zich er uitstekend voor. Ook de verschillende muurstickers met dieren maken de kinderkamer compleet. Ze zijn er in verschillende formaten, dus kies voor subtiel of opvallend.


nog meer: wooninspiratie