WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook Jollein kids en baby 2017

De baby- en kinderkamer wordt graag en vaak ingericht. Niet voor niets is er zoveel verkrijgbaar voor de allerkleinsten. Ook het merk Jollein heeft een collectie vol musthaves waar je heel gelukkig van wordt. Net zo gelukkig word je van het lookbook Jollein voor 2017 vol inspiratie. 
Lookbook Jollein baby en kids 2017

Jungle kinderkamer

De palmbladeren, groene muren en natuurlijke materialen beperken zich niet alleen tot de woonkamer, ook in de kinderkamer is het junglethema gespot. Het merk Jollein staat bekend om het fijne textiel, maar heeft ook kinderkameraccessoires die perfect bij alle dekens en lakens aansluiten. Zo zijn de opbergmanden ideaal voor al het speelgoed, de opbergzak voor aan de muur is handig voor luiers en billendoekjes én mag een groeimeter eigenlijk niet ontbreken in de kinderkamer.

Lookbook Jollein baby en kids 2017

Jollein deken

Of je nu kiest voor een complete junglekamer of enkel wat jungle-elementen, een Jollein deken of laken in een natuurlijke kleur komt altijd van pas. Helemaal omdat de allerkleinsten nog niet onder een dekbedovertrek slapen. Let bij de aankoop van textiel op de TOG-waarde, dit is een puntensysteem voor de isolerende kwaliteit van bedtextiel. Oftwel hiermee voorkom je dat jouw kind het te warm of te koud heeft.

Lookbook Jollein baby en kids 2017

Zwart-wit kinderkamer

Een ander thema uit het lookbook van Jollein is het zwart-witte kinderkamerthema. Perfect voor als je liever niet al te veel kleur in huis hebt en de styling van de woonkamer tot aan de kinderkamer wilt doortrekken. Ook deze lijn bevat veel musthaves waar niet alleen jouw kind, maar ook jij gelukkig van wordt. Zo kun je nooit genoeg slabbetjes in huis hebben, mag er ook een stapel hydrofieldoeken worden ingeslagen en zijn slaapzakken ideaal wanneer baby’s hun lakens van zich af schoppen. Meer van Jollein bekijken? Vind hier de gehele Jollein-collectie.


Bron beelden: Jollein

nog meer: wooninspiratie