WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook House Doctor Autumn/Winter 2017

Niet heel verrassend, maar wel heel mooi is dat ook dit lookbook House Doctor voor de herfst en winter voorzien is van donkere tinten. Wel verrassend zijn de nieuwe producten, materialen en kleuren. House Doctor heeft zich laten inspireren door de jaren 20 en dat is te zien! Het resultaat is prachtig en vind je hieronder.
Lookbook House Doctor Autumn/Winter 2017

Glaswerk en servies

Bij House Doctor is het elke dag feest op tafel. Hiervoor is het niet nodig om altijd bijzonder servies op tafel te zetten, het dagelijkse servies voldoet prima. Combineer dit servies met rijke kleuren en subtiele contrasten voor een luxe uitstraling. Uiteraard mogen ook de woonaccessoires niet ontbreken. Vazen met bloemen uit eigen tuin en kandelaars in allerlei soorten en maten laten de tafel er nog mooier uitzien.

Lookbook House Doctor Autumn/Winter 2017

Netjes en geordend

Het huis netjes houden gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Gelukkig zijn daar de nieuwe opbergmogelijkheden van House Doctor. Naast de opbergdozen en opbergmanden zijn de kasten zeker het te bekijken waard. Vooral de kasten met glazen deuren zijn om hebberig van te worden. Echter zijn ze minder geschikt voor chaos, alles in de kast ligt namelijk in het zicht.

Lookbook House Doctor Autumn/Winter 2017

Donkere tinten en fluweel

Ook voor aankomende herfst en winter is fluweel een trend. Combineer je dit materiaal met donkere tinten dan zit je helemaal goed. House Doctor heeft mooie meubelstukken waarin fluweel met een donkere tint is gecombineerd. Wil je het echter iets minder groot aanpakken? Bekijk dan de nieuwe woonaccessoires. Een goed idee: combineer fluweel met metallic items. Het resultaat is een luxe, jaren 20 uitstraling.

Lookbook House Doctor Autumn/Winter 2017

Bamboe en rotan

Ook bamboe en rotan mogen voorlopig nog blijven. House Doctor heeft namelijk fijne meubels en opbergers van deze materialen gemaakt. In tegenstelling tot de meeste lookbooks voelt het nieuwe lookbook House Doctor voor Autumn/Winter 2017 meer retro en vintage aan. Getuige de setting waar de meubels en accessoires te vinden zijn en de gebruikte materialen en kleuren.

Lookbook House Doctor Autumn/Winter 2017

Lookbook House Doctor kersttrends 2017

De feestdagen is het ultieme excuus om los te gaan met decoratie. Ter voorbereiding op de Kerst kun je een kerstboom opzetten, maar mag de eettafel ook versierd worden. De kersttrends voor 2017 zijn fluweel, bordeauxrood en paars. Het liefst met elkaar gecombineerd, zodat jouw huis een chique uitstraling krijgt. Tip! Doe net zoals House Doctor en zet mini-kerstbomen op tafel.

Meer House Doctor? Bekijk hier de gehele House Doctor-collectie.

nog meer: wooninspiratie