WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook HKliving 2018

Nog meer dan bij voorgaande collecties heeft HKliving bij het lookbook voor 2018 aandacht besteed aan details. Vinden wij niet erg, want het resultaat is verbluffend. Denk aan een mix van ethnische invloeden en botanische elementen. Met welke nieuwe items uit het lookbook HKliving 2018 ga jij het interieur nog mooier maken? 
Lookbook HK Living 2018 - Messing en bruintinten

Messing en bruintinten

“Hoe meer messing, des te beter”, aldus HKliving. Je vindt in de nieuwe collectie messing stoelen, vazen en tafels. Dit materiaal combineer je met groen- en bruintinten om helemaal binnen het botanische thema te blijven. Tip! Een dressoir vol vazen is de nieuwe blikvanger in de woonkamer. Houd je niet in en ga voor een verzameling van minstens vijf vazen.

Lookbook HK Living 2018 - In het donker

In het donker

De nieuwe HKliving collectie voor 2018 bevat veel donkere tinten. Denk aan zwarte vazen en bruine bijzettafels. Mooi! Maar kies in een kleine ruimte voor minder donkere items dan in een grote kamer, zodat de meubels en accessoires goed tot hun recht komen. De nieuwe collectie bevat heel wat favorieten. Toch zijn wij nu al verliefd op bovenstaande bank die uitnodigt om erop te zitten. Met een plaid en wat sierkussens style je het geheel helemaal af.

Lookbook HK Living 2018

Eten en drinken

Rotan is nog steeds hét materiaal. Ook metaal zien we veel terug. Een mix van deze materialen? Zeker doen! Durf jij rigoreuze veranderingen te doen in het interieur? Ga voor print op print en mix verschillende kleuren. Wellicht was het je al opgevallen, de nieuwe collectie vereist lef. Geen standaard items, maar prachtige blikvangers. Geen stress als het iets te is. Uiteraard vind je ook de HKliving-klassiekers terug in de collectie voor 2018.

Lookbook HK Living 2018

Donkerblauw in huis

Het merk heeft bij het lookbook HKliving 2018 aan elke ruimte van het huis gedacht. Ook aan mooi textiel voor in de woonkamer en de slaapkamer. Kussens geven een luxe uitstraling, dus beperk het niet tot twee kussens op het bed of de bank. Ook met het servies hoef je je niet in te houden. Wil je meer HKliving-items bekijken en kopen? Bekijk hier alle producten van HKliving.

Bron foto’s: HKliving

nog meer: wooninspiratie