WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook Ferm Living Kids Spring/Summer 2017

Feest je mee? Het lookbook Ferm Living Kids voor Spring/Summer 2017 is namelijk een aaneenschakeling van fijne kleuren, prints en materialen. Uiteraard voorzien van die bekende Ferm Living-stempel, waardoor je het liefst direct de kinderkamer van een make-over voorziet.
Lookbook Ferm Living Kids Spring/Summer 2017

Kleuren, knutselen en klauteren met Ferm Living

Een kinderfeest is niet compleet zonder ballonnen en speciale plek voor de kinderen. Ferm Living heeft kindertafels, kinderbureaus en kinderstoelen ontworpen die zo bij jouw thuis in de kinderhoek kunnen. Ze zijn namelijk perfect om aan te kleuren, knutselen en – vooruit – om af en toe op te klauteren. Bovendien zijn de verschillende kleuren meubels goed te combineren.

Lookbook Ferm Living Kids Spring/Summer 2017

Ferm Living behang

Het kinderfeest vindt niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer plaats. Ferm Living heeft namelijk gedacht aan vrolijk behang dat direct de aandacht trekt. Dezelfde prints in de behangcollectie zijn ook terug te vinden in de textielcollectie van Ferm Living. Perfect als je binnen een thema wil blijven.

Lookbook Ferm Living Kids Spring/Summer 2017

Ferm Living kinderhoek

Kinderen maken heel wat kleurplaten en knutselwerkjes in hun leven. Vaak belanden deze in een doos op zolder. Zonde, want je kunt de mooiste tekeningen prima aan een stuk touw hangen en de werkjes in een opbergzak aan een kapstokhaak. In de kinderhoek, zodat het ook echt een kinderhoek blijft. Tip! De opvallende zitzak uit de nieuwe collectie is een musthave voor in de speelhoek. Klauterplezier gegarandeerd!

Lookbook Ferm Living Kids Spring/Summer 2017

Ferm Living textiel

Ferm Living maakt veel gebruik van pasteltinten, kwalitatief goede materialen en tijdloze designs. Hierdoor zijn veel producten uit de kindercollectie, met name het textiel, niet aan een leeftijd gebonden. Heel fijn, want zo zijn de dekbedovertrekken, sierkussens en opbergers altijd een goede koop.

nog meer: wooninspiratie