WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook Ferm Living Kids Autumn/Winter 2017

Er bestaat iets magisch bij een kinderkamer. Zo mag je volop je fantasie gebruiken, hoef je je niet aan bepaalde kleuren te houden en kun je ook los met opvallende prints. Het lookbook Ferm Living Kids voor Autumn/Winter 2017 laat zien hoe je dat magische gevoel terug kunt laten komen in de kinderkamer. Aan de hand van herkenbare thema’s wordt elke kinderkamer een feest om te zien.Lookbook Ferm Living Kids - Fruitkistjes - Vissen

Vissen in huis

Knuffels mogen niet ontbreken in de kinderkamer. Waarschijnlijk heeft jouw kleine een favoriet, maar enkele extra ter decoratie is ook een goed idee. Ferm Living heeft sierkussens ontworpen speciaal om mee te knuffelen. Geheel binnen het vissenthema. Wil je de kamer binnen dit thema verder decoreren? Hang dan een visnet tegen de muur, voorzie enkele fotolijstjes van vissenprenten en koop de nieuwe Ferm Living Kids vissenhanddoek voor in de badkamer of op het strand.


Lookbook Ferm Living Kids - Meisje - Houten kistje - Aardbei

Ferm Living gebreide speelgoed

Een andere jaloersmakende nieuwe lijn uit het lookbook Ferm Living Kids is de Fruiticana-serie. Deze lijn vertaalt een exotische sfeer met sappige vruchten en verse vis van de boten naar kleurrijke producten. Ook de sierkussens binnen deze serie zijn om te knuffelen. Tip! Breid het thema verder uit door te kiezen voor een vrolijk dekbedovertrek, een kleurrijke slinger en een opvallend vloerkleed.

Lookbook Ferm Living Kids - Broodtrommel - Etui

Back to school

Met de nieuwe producten van Ferm Living Kids met Terrazzo-print zijn de kinderen klaar om nieuwe dingen te leren en nieuwe vrienden te ontmoeten op school. De nieuwe lijn bestaat onder andere uit een lunchbox, etui en sporttas. Allemaal met elkaar te combineren en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lookbook Ferm Living Kids - Servies - Ananas lamp - Behang

Ferm Living prints

De kinderkamer is niet alleen een ruimte om in te slapen, maar ook om in te spelen. Qua kleurgebruik hoef je dus niet alleen voor rustige kleuren te kiezen, juist een print op de muur is in deze ruimte een aanwinst. Gelukkig heeft Ferm Living daar aan gedacht, want ook deze nieuwe collectie bevat tal van prints om vrolijk van te worden. Voor aan de muur, maar ook elders in de kamer. Tip! Bekijk hier het behang van Ferm Living.

Lookbook Ferm Living Kids - Voedingskussen - Aankleedkussen

Ferm Living beddengoed

Rustige kleuren en zachte lakens nodigen uit om heerlijk in slaap te vallen. Ben jij na het zien van het kinderbeddengoed fan geworden van dit fijne textiel? Ferm Living heeft ook aan de volwassenen gedacht. Bekijk hier al het slaaptextiel van Ferm Living.


Bron beelden: Ferm Living

nog meer: wooninspiratie