WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook Cam Cam Copenhagen

Bezig met het (her)inrichten van de babykamer? Dat komt goed uit! Hieronder vind je namelijk het lookbook Cam Cam Copenhagen vol inspiratie voor de babykamer. Het merk kenmerkt zich door producten in pasteltinten, gemaakt van zachte materialen en voorzien van fijne prints. Bovendien duurzaam en van een goede kwaliteit. Des te meer redenen om het lookbook te bekijken.

Verschonen in stijl

Pasgeboren baby’s brengen dagelijks uren op het aankleedkussen door. Creëer daarom in huis een comfortabele plek om je allerkleinste te verschonen. Vergeet niet een verschoningsmatje voor onderweg, komt altijd van pas. De exemplaren van Cam Cam Copenhagen mogen in de wasmachine en passen perfect in je luiertas of handtas. Mag niets wijken voor de door jouw uitgekozen babykamerstijl? Geen probleem, alle producten van Cam Cam Copenhagen zijn verkrijgbaar met verschillende prints.

Op de babyuitzetlijst

Slapen doen baby’s graag en veel. Babybeddengoed is daarom onmisbaar op de babyuitzetlijst. Denk aan een hoeslaken, laken, deken en hydrofiel doek voor de wieg of het ledikant. Vooral die hydrofiel doeken zijn handig en gebruik je ook elders in huis of onderweg. Populair is het babynest. Niet voor niets, want behalve dat het item er mooi uitziet kan de baby hierin slapen en verschoond worden. Handig!

Een feest in de babykamer

Of je nu begint met een lege kamer of dat je een bestaande kinderkamer aanpakt, decoratie is altijd een goed idee. Vind ook Cam Cam Copenhagen getuige de vlaggenlijnen, muziekmobielen en andere decoratie in de collectie. Tip! Hang niet een, maar meerdere muziekmobielen boven de wieg, het ledikant of de box voor een speels effect.

nog meer: wooninspiratie