WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lookbook Bloomingville Autumn/Winter 2017

Het is nog volop zomer, maar wat is het fijn om alvast de lookbooks van aankomende herfst/winter te bekijken. Bloomingville heeft een prachtige collectie, waarmee het merk Scandinavisch design op een verrassende manier laat zien. Kijk mee met het lookbook Bloomingville en laat je inspireren.
Lookbook Bloomingville Autumn/Winter 2017

Verrassende combinatie

Bloomingville staat bekend om zijn Scandinavische design met lichte, natuurlijke kleuren. De herfst- en wintercollectie is verrassend door de invloed van de Dark Nordic-trend. Het resultaat is een elegante collectie met warme, donkere kleuren en materialen. De stijl van de Dark Nordic-trend is geïnspireerd op de beroemde art deco, een designstijl die voor het eerst verscheen in de Franse jaren twintig waar een luxe levensstijl centraal stond. Bloomingville laat je met name verrassen door de combinatie van donkere kleuren en Scandinavisch design.

Lookbook Bloomingville Autumn/Winter 2017

Gouden glorie

Zoals het merk zelf omschrijft, is Dark Nordic een luxe, glamoureuze stijl met een klassieke Bloomingville-twist. Het nieuwe lookbook Bloomingville staat dan ook vol met woonaccessoires en meubels met een extravagant uiterlijk. Gouden en bruine metallics geven direct een rijke, luxe sfeer in huis. Daarnaast passen goudtinten mooi bij een donker kleurpalet in huis, waardoor het een van de belangrijkste kleuren is in de Dark Nordic-trend.

Lookbook Bloomingville Autumn/Winter 2017

Kersenrood en koningsblauw

Rood is een van de meest krachtige, warme kleuren. Bloomingville heeft veel items in de nieuwe collectie met donkerrode tinten, met name kussens, schapenvachten en vazen. Niet alleen rood, maar ook diepblauw heeft een grote rol in het nieuwe lookbook. Blauwe accessoires, maar ook meubels. Neem nou deze bijzondere stoel, waarbij je een echte koning(in) in eigen huis bent.

Lookbook Bloomingville Autumn/Winter 2017

Natuurlijk tafelen

Naast donkere kleuren wordt er in de nieuwe collectie veel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan hout, keramiek, metaal en een combinatie van deze materialen.  Deze elementen zie je goed in de keukencollectie. Heb je de zomercollectie in huis? In combinatie met acaciahout, donker bestek en kristallen glazen vorm je zo een winterse setting. Wees dus niet bang om seizoenscollecties te combineren!

nog meer: wooninspiratie