WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Leuke opbergdozen

Waarschijnlijk ben je niet de enige en heb je in de loop der jaren heel wat spullen verzameld. Al die spullen netjes opbergen kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er heel veel leuke opbergdozen. Het fijne aan deze dozen is dat je alles uit het zicht opbergt. Bovendien zien deze opbergers er mooi uit. Op zoek naar leuke exemplaren dus!
Leuke opbergdozen - Opbergdoos

Kartonnen opbergdoos

Kartonnen opbergdozen zijn meestal goedkoper dan opbergers van een ander materiaal. Bovendien zien ze er vaak mooi uit. Ze zijn lang niet meer alleen in het bruin verkrijgbaar en voorzien van vrolijke prints en kleuren. Ideaal dus! Niet voor niets zijn de kartonnen varianten het populairst. Kies je voor een opvallende variant dan hoeft de opbergdoos niet in de kast, maar mag de doos ook erop. Ook een goed idee: stapel meerdere dozen naast de kast, zodat je in de kast meer opbergruimte overhoudt. Sommige merken hebben voor jou al dozensets gemaakt, zodat je in een keer klaar bent. Handig!

Plastic opbergdoos

Naast karton zijn er ook plastic of kunststof dozen. Deze zijn steviger en gaan daardoor wat langer mee. Bovendien kun je deze dozen vaak net wat zwaarder vullen dan exemplaren van karton. Het nadeel van de plastic variant is dat deze meestal duurder is. Wil je geen kartonnen of plastic dozen? Uiteraard zijn er nog veel meer opbergdozen verkrijgbaar, waaronder van metaal. Op zoek naar opbergers zonder deksel? Bekijk dan eens alle manden en alle opbergboxen.

Opbergers combineren

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om verschillende opbergers met elkaar te combineren. Houd hierbij wel rekening met de kleuren, stem deze op elkaar af voor een mooi geheel. Verschillende stijlen mixen kan ook. Zo past een zwarte rotan mand mooi bij een zwarte draadmand. Ook hier geldt dus: stem de kleuren op elkaar af.

De leukste opbergdozen:

Bron: 1. House Doctor – 2. Bloomingville

nog meer: wooninspiratie