WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Leve de lente met House Doctor

De komst van de lente voelt alsof je letterlijk en figuurlijk een zware winterjas afschudt. Alles voelt lichter. Met de lente komt ook de drang om weer buiten te zijn. Om daar optimaal te genieten, kan de tuin wel een opfrisser gebruiken.

Voorjaarscollectie

Enter de voorjaarscollectie van House Doctor. Lange met linnen beklede tafels vol aardewerken servies en lantaarns zijn de perfecte setting voor lange brunchsessies met vrienden. Of om op een zonnige zondagmiddag gewoon een beetje aan te mijmeren. Met de belofte van zomeravonden en barbecues in het vooruitzicht.

Nestje bouwen

De gelukkige bezitter van een dakterras? Dit is het uitgelezen moment om daar nu net als de vogels een nestje te bouwen. Met veel planten compenseer je ruimschoots het gebrek aan een tuin. Leg een tapijt neer met kussens en een kleed voor het geval er een fris windje opsteekt en hang een lichtsnoer op voor wanneer het schemert. Knappe jongen die jou dit voorjaar nog naar binnen krijgt.

Rustiek en etnisch

House Doctor kenmerkt zich al jaren door de mix van rustieke oppervlaktes met etnische prints. Het is een mix van Scandinavisch met bohémien die warmte en persoonlijkheid geeft. Die combinatie doet het ook buitenshuis fantastisch. Is het nu alleen nog hopen op een lange lente en een zwoele zomer.

Beeld: House Doctor

nog meer: wooninspiratie