WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5 leuke last minute Sinterklaascadeaus die je nú nog snel in huis kunt halen

Oh no! Vergeten voor die ene tante nog een cadeau in huis te halen voor Sinterklaasavond, en geen tijd om nog stad en land af te reizen? Geen zorgen. Wij maakten een lijstje met Sinterklaascadeaus die je vandaag nog kunt halen. Gewoon bij de drogist of supermarkt!

vtwonen 08-2021 | ornamenten vazen stolpen op een kast
Bureau en bureaustoel Ikea. Manden Søstrene Grene en Kwantum. Vaas kringloopwinkel. Papegaai cadeau gekregen. Plaat underlayment als memobord. Herkomst letters onbekend.

Online cadeaubon

Het is misschien wat simpel, maar als je de winkel zelf een beetje slim uitkiest kan dit toch een persoonlijk Sinterklaascadeau worden. Houdt diegene bijvoorbeeld van boeken? Bestel online een boekenbon bij boekenwinkel MENDO. Hier verkopen ze prachtige koffietafelboeken. Ook leuk: de meeste mensen gunnen zichzelf niet altijd het genot van een verse bos bloemen op tafel. In plaats van zelf met een bos aan te komen, kun je ze een bloemenbon geven waarmee ze zelf iets moois kunnen uitzoeken! De meeste online cadeaubonnen worden meteen naar je e-mailadres verstuurd, dus het kost je geen tijd.

Etentje

Geef toe; dit is toch eigenlijk stiekem het leukst. Maak het minder ‘standaard’ door er een mooie kaart bij te kopen en een besteksetje van thuis in te pakken om erbij te geven. Geef in de kaart drie opties van restaurants waarvan je weet dat ze favoriet zijn, en je cadeau is af.

LEES OOK
Met dit bestek wordt het diner een feestje

Chocoladepakket

Zoek je een last minute cadeau voor een zoetekauw? Dat is dan heel makkelijk! Ga naar de supermarkt (of nog beter: een bakker of snoepwinkel) en koop verschillende soorten chocolade of ander suikergoed. Haal alles uit de supermarktverpakking, en maak er een leuk pakket van. Door alles in een vrolijke kom te stoppen bijvoorbeeld, en sierlijk aan te kleden.

Kaarsen

Wat ons betreft is december de perfecte tijd om kaarsen aan te steken. Deze vliegen er dan ook doorheen! Koop bij de drogist of supermarkt een boel kaarsen en verpak deze op een gezellige manier. Oké, misschien niet de meest originele onder de Sinterklaascadeaus, maar je weet zeker dat diegene er iets aan heeft en dat is ook wat waard.

Parfum

Als je geen tijd meer hebt om te shoppen, maar nét het lootje van dat ene kieskeurige nichtje of neefje hebt getrokken, is er nog hoop bij de drogist. Je zou het namelijk bijna vergeten, maar hier verkopen ze ook vaak parfum. Het is een beetje snuffelen, maar de klassiekers kan je er gewoon vinden. Handig!

nog meer: wooninspiratie