WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Koopjesjagen: de leukste woonoutlets van Nederland

Ben je dol op koopjesjagen? Dan zijn woonoutlets voor jou the place to be om een parel voor een leuke prijs op de kop te tikken. Van onaangetaste showroommodellen of de laatste stuks: je kunt het scoren bij een outlet. Dit zijn de leukste woonoutlets van Nederland voor jou op een rij.

loods 5 prchtg 600x600

Loods 5 Garage

Loods 5 heeft verschillende woonwinkels verspreid over het land. In de winkels raak je niet uitgekeken en kun je er letterlijk alles voor in huis scoren. Een buitenkansje scoor je in de Loods 5 Garage: een woon outlet van de Loods 5 winkels waar iedere dag nieuwe producten te vinden zijn. De winkel vind je in Zaandam en is zo’n 3500 m2. Grote kans dat je daar iets kunt scoren dus! 

Riviera Maison outlet store

Riviera Maison kun je scoren met korting in de outlet winkel in Zaandam. De voorraad wordt regelmatig aangevuld en je kunt de mooiste items scoren met wel 70% korting. Van banken tot woonaccessoires. Op de Facebook-pagina van de winkel kun je bekijken welke items je voor een fijn prijsje kunt scoren.

Outlet Duiven

Van Riverdale tot PTMD: de leukste merken met korting scoor je bij de outlet Duiven. De winkel is zeven dagen per week geopend, dus je kunt er altijd terecht om een mooi koopje op de kop te tikken. Op donderdag en vrijdag kun je er zelfs ’s avonds nog shoppen. Handig! 

LEES OOK
Woonwinkelen: zo houd je het gezellig

Goossens outlet winkels

De mooiste meubels voor een scherpe prijs, dan ben je bij de Goossens outlet winkels aan het goede adres. Van tafels tot stoelen en bedden en banken: je kunt het hier scoren met kortingen tot wel 70%. Je vindt de Goossens outlet winkels in Baarle-Nassau en Peer.

Magazijn uitverkoop

Naast de woonoutlets heeft Goossens op iedere laatste zaterdag van de maand een grote magazijn uitverkoop in Nederland. Bij het distributiecentrum in Veghel scoor je kwalitatief goede meubels voor een leuke prijs. Het aanbod is groot én wordt steeds aangevuld met nieuwe items. De kans is dus groot dat je hier een pareltje vindt inclusief een fijn prijskaartje. 

The Outlet Factory

Bij de meubelboulevard Cruqius vind je naast talloze woonwinkels ook een fijne woonoutlet. Namelijk The Outlet Factory. Zij verkopen oude restpartijen of meubels die om verschillende redenen niet meer in de reguliere winkel verkocht kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan beschadigde verpakking of geretourneerde artikelen. En dat is weer voordelig voor jou: de items worden namelijk met zeer hoge kortingen verkocht. Neem er dus zeker een kijkje als je op zoek bent naar iets moois.

LEES OOK
Shop till you drop: de grootste woonboulevards van Nederland

Houten Meubel Outlet

Bij de Houten Meubel outlet in Winkel ben je aan het goede adres om mooie houten meubels op de kop te tikken voor een fijne prijs. Onderhandelen is niet nodig: de Houten Meubel outlet biedt alle items aan voor de laagst mogelijke prijs. 

Eijerkamp sale outlet

In het weekend kun je in Zutphen terecht voor de Eijerkamp sale outlet. De woonoutlet vind je naast de reguliere Eijerkamp winkel in Zutphen. Het enige verschil is dat je hier kortingen tot 70% kunt scoren op ruim 500 meubels. Wees er snel bij, want op is op! 

nog meer: wooninspiratie