WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderklokken

Een gekleurde koekoeksklok, een vrolijke wekker of een kinderklok in de vorm van een dier: met een kinderklok maak je een kinderkamer compleet. Bovendien maakt het de klokkijklessen aan je zoon of dochter een stuk leuker én zijn kinderklokken heel geschikt om ervoor te zorgen dat de kinderen niet al om 6 uur naast je bed staan.

Kinderklok huisje

Hutten bouwen is favoriet bij alle kinderen. Buiten van hout, of binnen van lakens. Die behoefte aan een eigen huisje, kun je ook vertalen naar een kinderklok. Want online vind je kleurrijke kinderklokken in de vorm van een huisje.

Voor jongens en meisjes

Natuurlijk zijn er kinderklokken die geschikt zijn voor alle kinderen, met bijvoorbeeld vrolijke dierenplaatjes. Speciaal voor de jongens zijn er klokken met auto’s of een traktor. Speciaal voor meisjes zijn er klokken met bloemetjes, vlinders en veel roze. Meer inspiratie opdoen? Lees dan dit artikel kinderklok.

Waar vind je klokken voor kinderen?

De webshop fonQ heeft populaire kinderklokken in de collectie. Ga je voor apart? Kijk dan bij het merk NeXtime. Dit merk heeft een collectie leuke en originele klokken voor kinderen. Wil je alle klokken bekijken? Wij hebben alle klokken voor je bij elkaar gezet.

Onze favoriete kinderklokken:

Bron beeld: Bloomingville

nog meer: wooninspiratie