WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoera! We kunnen weer buitenspelen!

Nu het weer langer licht is, de temperaturen omhoog gaan en jassen geen noodzaak meer zijn, spelen de meeste kinderen het liefst de hele dag buiten. Hoe meer kinderen er mee spelen, hoe leuker het is natuurlijk. Samen spelletjes doen is immers een stuk gezelliger. Daarom zetten we het leukste buitenspeelgoed voor je op een rij. Laat dat mooie weer maar komen!

Spelletjes in de buitenlucht

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zeker als het gaat om buitenspelen en spelletjes doen. Gelukkig zijn er allerlei leuke spellen te vinden die je buiten kunt doen met het hele gezin of met een grote groep kinderen. Perfect dus voor een zonnige zaterdagmiddag. Natuurlijk hebben kinderen niet altijd spelletjes nodig om zich te vermaken. Een zandbak, schommel of glijbaan staat garant voor uren speelplezier! Dit buitenspeelgoed is er tegenwoordig in allerlei verschillende varianten, geschikt voor iedere tuin.

Buitenspeelgoed opbergen

Leuk voor de kinderen al dat speelgoed, maar waar laat je het allemaal? Een opbergkast in de schuur of een speelgoedkist biedt uitkomst. Kies je voor een speelgoedkist van kunststof dan scheelt het weer in onderhoud. Wil je ervoor zorgen dat net zoals je huis ook de tuin er mooi uitziet, dan is het aan te raden het speelgoed op elkaar af stemmen. Hoe je dat doet, lees je in het artikel lekker en mooi buitenspelen. Heb je geen grote tuin waar de kinderen met groot speelgoed kunnen spelen? Vind hier dan een lijst met 30 buitenspeelideeën voor kinderen onder de 12 jaar.

Shop buitenspeelgoed online:
nog meer: wooninspiratie