WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hocker wordt tafel met dienblad

De hocker zien we vaak terug in het interieur. Dat is niet zo gek, want hij ziet er mooi uit én is multifunctioneel. Zo kun je het item gebruiken als voetenbank, maar maak je er ook zo een tafel van door er een dienblad op te zetten. Hieronder praktische tips voor het kiezen van een hocker dienblad.

Hocker wordt tafel met dienblad - vtwonen

Tray hocker

Je kunt verschillende soorten dienbladen op een hocker plaatsen. Toch is het aan te raden om te kiezen voor een speciale en grote tray, die groot van formaat is. Deze tray zal stevig staan en daardoor kan hij dienen als echte bijzettafel. Kleine dienbladen kun je natuurlijk ook gewoon op je hocker zetten, zodat je je drankjes ergens kwijt kunt, maar deze staan niet altijd stabiel.

Handig hocker dienblad

Met een dienblad op de hocker wordt jouw hocker multifunctioneel. Tip! Kies een dienblad voor op de hocker van 80 x 80 of 70 x 70 centimeter groot. Deze formaten passen op de meeste hockers, waardoor je je hocker als (bijzet)tafel kunt gebruiken. Haal je het dienblad eraf? Dan heb je een extra zitplaats of een plek om je voeten op te leggen. Ideaal!

Groot dienblad voor hocker

Met een extra groot blad voor je hocker tover je hem om tot een echte tafel. Past een dienblad van 80 x 80 of 70 x 70 cm niet op jouw hocker? Kies het liefst een tray met hetzelfde formaat als je hocker, zodat het mooi aansluit. Dat geeft rust in de ruimte.

Vierkant dienblad

Bij een vierkante hocker hoort een vierkant blad. Gelukkig zijn er genoeg merken die een vierkante tray voor een hocker maken. De meeste hockers zijn immers vierkant. Maar wist je dat je ook een rond blad kunt gebruiken op een ronde poef, dan heb je een heel leuk rond bijzettafeltje.

nog meer: wooninspiratie