WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Da’s handig! Portable tafellampen zet je overal neer

Wanneer je lange, lome zomeravonden het liefst buiten spendeert, dan wil je natuurlijk wel omringd zijn door de meest sfeervolle verlichting. Je favoriete lamp zou je misschien het liefst overal met je meeslepen en gelukkig is dat met portable tafellampen geen enkel probleem. Deze beauty’s bewegen gewoon met je mee!

handige portable tafellampen
Muurverf Egg White van vtwonen, vanaf 1 liter € 18,99, tafellamp Orion € 89,50, maatstrepenvaas vanaf € 59,95, Mix & Match kast Lower Case (vtwonen.nl)

De handigheid van portable tafellampen

Portable tafellampen til je gemakkelijk op en neem je overal met je mee. Aan een portable lamp zit geen snoer, want je laadt ze op of ze werken op batterijen. Eigenlijk heb je met de juiste portable tafellamp de sfeer en flexibiliteit van een kaars, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij ooit opgaat.

Beauty of the brains?

Er zijn verschillende soorten portable tafellampen. Sommige hebben de beauty en sommige hebben de brains… En sommige lampen hebben het allebei. Een voorbeeld van een lamp die onverslaanbaar is op het gebied van functionaliteit is de Humble One draadloze tafellamp. Op de laagste stand kan deze portable lamp wel 140 uur mee! Er zijn maar weinig kaarsen die dat redden.

nog meer: wooninspiratie