WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Handig voor in huis: hocker met opbergruimte

Voeten omhoog, want de hocker met opbergruimte verplicht tot languit op de bank liggen. Niet voor niets zijn deze kleinmeubelen voorzien van een opbergruimte. Heb je het koud, dan kun je perfect dat plaid pakken die je in die opbergruimte hebt opgeborgen. Ideaal dus, zo’n opberghocker. Plan die filmavond maar alvast in!
Hocker met opbergruimte - Hockers

Hocker als voetenbank

De hocker staat bekend als een handige bijzettafel of voetenbank. En daarom een echte musthave voor in de woonkamer. Kies je voor een felgekleurd exemplaar dan wordt die mooie hocker een ware eye-catcher. Door de populariteit en het ruime aanbod is er altijd wel een passende hocker te vinden. Zo zijn er leren, maar ook gehaakte en rotan hockers verkrijgbaar. Voor extra ruimte koop je een hocker met opbergruimte.

Hocker met opbergruimte: Handig en mooi

Een hocker met opbergruimte is een combinatie van mooi design en een handige opberger. Onbewust heb je toch vaak wat spullen in huis die je graag uit het zicht houdt. De hocker met opbergruimte is ideaal om speelgoed van de kinderen, dekens en kussens in op te bergen. Het ene moment gebruik je hem als voetenbank en het andere moment ruim je even snel de rommel van de kinderen op. Eigenlijk is hij niet te missen!

Onze favoriete hockers:

Bron: vtwonen mei 2015 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg

nog meer: wooninspiratie