kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Handig en mooi: een wandplank aan de muur

Wandplank aan de muur? Graag! Foto’s, dierbare accessoires, mooie quotes en tientallen andere dingen stel je er gemakkelijk op tentoon. Niet zo gek dus, dat wandplanken geliefde items zijn in ons interieur. Door jouw lievelingsaccessoires en mooiste foto’s in de opvallendste fotolijstjes op een wandplank te verzamelen, creëer je gemakkelijk jouw persoonlijke mini-tentoonstelling. 

Je mooiste accessoires aan de muur

De simpele wandplank hangt in menig interieur, wellicht wel in elk interieur. Met name door de functionaliteit wordt dit item veelvuldig aan de wand gehangen. Daarnaast is hij ook nog eens erg mooi. Helemaal als je er je mooiste accessoires op verzamelt. Dierbare foto’s, spreuken, vazen met bloemen en herinneringen van je mooiste vakanties maken van jouw wandplank een persoonlijk accessoire. Heel fijn, want als er iets is waarmee je sfeer in huis brengt, zijn het wel jouw persoonlijke schatten.

Houten wandplank

Hout is een fijn materiaal voor in het interieur. Het past namelijk bij elke woonstijl en je kunt dit materiaal goed combineren met andere accessoires of meubelstukken. Staat er een boekenkast in de woonkamer, maar wil je meer rust? Vervang de kast dan door een wandplank. De zwevende wandplank zorgt ervoor dat de ruimte rustiger oogt.

Verzameling van plankjes

Op dit moment populair zijn de zwevende wandplanken. Deze wandplanken worden niet ondersteund door plankdragers, maar worden direct in de muur bevestigd. Een goed idee: kies voor een grote zwevende plank of hang meerdere kleine planken bij elkaar aan de muur. Door op de plankjes een of twee items te plaatsen, komen je bijzondere accessoires nog beter tot z’n recht. Uiteraard kun je deze accessoires regelmatig vervangen, daar zijn immers wandplanken voor gemaakt.

De mooiste wandplank aan de muur online:
Bron beeld: 1. Woood – 2. Vitra

nog meer: wooninspiratie