WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Groen in huis met kamerplanten

Eigenlijk hoort in elk interieur een kamerplant. Gelukkig is er veel keuze en vind je dus altijd een exemplaar dat bij het interieur past. Bloeiende bloemenplanten, strakke vetplanten of onstuimige varens: welke plant mag jouw huis opvrolijken?
Groen in huis met kamerplanten planten

Groen in huis

Met planten breng je de natuur in huis. Mooie planten mogen daarom eigenlijk niet ontbreken. Gelukkig is er zoveel keuze dat er voor elk interieur wel een geschikte plant te vinden is. Fleurige planten, strakke vetplanten, oriëntaalse mini-boompjes of onstuimige varens? Kies jouw favoriet! De meeste planten zijn voorzien van een bijpassende pot, dus bestel het mooiste exemplaar online en hij staat binnenkort in de huiskamer.

Grote kamerplanten

Grote kamerplanten zijn tegenwoordig populair. Ze zijn ware eyecatchers in het interieur. Daarnaast geven enkele grote planten meer rust, dan meerdere kleine planten. Bedenk wel of je voldoende ruimte hebt om de planten neer te zetten. Wat denk je van een exotische palm, een bamboe, een kleine boom of een grote varen? Enkele van de grootste planten op viavtwonen zijn de Beaucarnea en Draceana. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een grote pot en iets kleinere plant.

Online planten bestellen

Tegenwoordig kun je steeds vaker online planten bestellen. De meeste planten bij viavtwonen zijn van het merk Green Lifestyle Store. Dit merk biedt een ruim assortiment planten, variërend van de Bromelia tot de Aloë Vera plant. Het is niet nodig om de pot te vervangen, dit accessoire is bij Green Lifestyle Store al mooi van zichzelf!

Verzorging kamerplanten

De verzorging van kamerplanten verschilt heel erg per plant. Let voor aanschaf ook op hoe de plant verzorgd moet worden, zo weet je wat je te wachten staat. Green Lifestyle Store heeft ook planten voor als je beginnende groene vingers hebt. Fijn, want zo kan ook jij van wat groen in huis genieten. Heb je echt geen groene vingers en blijven planten bij jou nooit langer dan een week leven? Dan zijn er ook mooie kunstplanten.

De mooiste kamerplanten:nog meer: wooninspiratie