WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Glinsterend goud

Bij glinsterend goud denk je waarschijnlijk aan de feestdagen, maar eigenlijk mag het interieur het hele jaar door glitteren. Glinsterend goud is namelijk dé trend en ideaal om het huis gezellig mee te maken. Maar waar moet je opletten bij het stylen? En welke producten in glinsterend goud moet je zien? Je leest het hieronder. 

Gouden tafellamp

Een glinsterende gouden tafellamp is altijd een goed idee. Houd deze tafellamp als blikvanger en kies de accessoires in rustige kleuren. Wil je iets meer goud? Ga dan voor gouden woonaccessoires die je bij elkaar neerzet. Of ga nog een stapje verder en plaats een gouden meubelstuk in huis. Dosering is echter belangrijk, dus liever te weinig dan te veel goud.

Goud met de feestdagen

Uiteraard mag er met de feestdagen meer uitgepakt worden. Kies je in andere seizoenen voor wat minder goud, dan mag je in de winter best wat extra goud toevoegen. Met name de eettafel en de vensterbank lenen zich om uitgebreid versierd te worden. Waarmee? Kandelaars, waxinelichthouders, lantaarns en andere decoratie maken het altijd gezellig in huis.

Onze favorieten in glinsterend goud:nog meer: wooninspiratie