WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Glashelder: deze glazen woonaccessoires in zachte tinten doen wonderen voor je woning

Glazen woonaccessoires ogen luchtig en in combinatie met licht zorgen ze voor een mooi schouwspel. Denk aan het effect van glazen waxinelichthouders op de muur of een glazen vaas waar zonlicht op valt. Met deze items van gekleurd glaswerk maak je jouw woning nóg spannender en creëer je een zomers gevoel in huis.

Retro anno nu

Kleuren uit de seventies in een hedendaags jasje: deze unieke ontwerpen geven met hun transparante uiterlijk iedere ruimte nét dat extra beetje zomerse lichtheid. Voor wat zon in huis, ook op donkere dagen.

Zo decoreer je met glazen woonaccessoires

Voor een vrolijk en speels effect kun je glazen woonaccessoires in verschillende kleuren met elkaar combineren. Zet het bij elkaar op een mooi dienblad of etagère om eenheid te creëren.

Je kunt ook glaswerk in dezelfde kleurgroep bij elkaar zetten. Zo krijg je een rustiger geheel, dat zeker niet minder leuk is. Kies bijvoorbeeld voor verschillende groentinten voor een natuurlijke look. 

Gekleurd goed

Een beetje transparantie doet wonderen in huis. Deze doorzichtige ontwerpen in suikerzoete kleuren zijn het stadium standaard ver gepasseerd. Over eye candy gesproken!

Vintage gekleurd glas

Op zoek naar een duurzame manier om deze trend in jouw huis te brengen? Zoek dan naar mooie tweedehands opties. De kringloopwinkel is bij uitstek een geschikte plek om glaswerk te scoren voor een mooi prijsje. Zoek niet alleen in het gangpad tussen de vazen, maar kijk ook naar servies, kandelaars en lampen. Wie weet tik je zelfs een glazen designstoel op de kop!

In een nieuw jasje

Let bij het neuzen in de kringloop niet alleen op de kleur, maar ook op de vorm van accessoires. Mocht je ooit uitgekeken zijn op de kleur, dan kun je de vaas, fles of kandelaar altijd nog verven. Benieuwd hoe je dat doet? Kijk dan even hier. Lege glazen flessen en jampotten zijn hier ook geschikt voor. Haal het label eraf met stickerverwijderaar en je hebt een nieuwe vaas. Tip: je kunt glas ook versieren met nagellak voor een funky effect.

Shop glazen woonaccessoires in zachte tinten

nog meer: wooninspiratie