WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gaaf! Een industriële slaapkamer

Geef bij het inrichten van je huis aandacht aan de slaapkamer. Hoewel we hier overdag weinig zijn, verdient ook deze ruimte in huis een mooie inrichting. Natuurlijk kennen we de witte en romantische slaapkamer, maar waarom niet gaan voor een stoere industriële slaapkamer? Laat je inspireren en ga direct zelf aan de slag!
Gaaf! Een industriële slaapkamer

Beton en staal: een gouden combinatie

Beton en staal: dé ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn om je slaapkamer, en iedere andere ruimte in huis, een industriële uitstraling te geven. Deze ruwe materialen maken van jouw slaapkamer een stoere ruimte. In combinatie met glazen en houten woonaccessoires maak je het industriële plaatje helemaal compleet. Kies bijvoorbeeld voor glazen hanglampen met een mooie kooldraad. Heel stoer, maar door het warme licht ook heel sfeervol.

Gaaf! Een industriële slaapkamer

Groen doen in de slaapkamer

Om je industriële slaapkamer warmte en gezelligheid mee te geven, is het belangrijk om te spelen met de juiste accessoires, materialen en kleuren. Met een donkere tint op de muren, zoals antraciet, donkergroen of zelfs zwart, creëer je al gemakkelijk een behaaglijk gevoel. Gecombineerd met planten versterk je dat gevoel nog eens. Vul de kamer verder met persoonlijke items in bijvoorbeeld een mooie, open kast en klaar is je industriële maar toch sfeervolle slaapkamer.

Gaaf! Een industriële slaapkamer

Het juiste bedtextiel

Juist in een industriële slaapkamer is het kiezen van het juiste slaaptextiel heel belangrijk. Bedenk van tevoren goed welk effect je wilt bereiken. Wil je het industriële sfeertje van je slaapkamer helemaal doorvoeren of wil je juist met het gebruik van je dekbedovertrek het geheel wat zachter maken? Wat je ook kiest, vrijwel alles past in een industriële slaapkamer. Grafische prints, felle kleuren of zelfs een bloemenprint: het kan allemaal.

nog meer: wooninspiratie