WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een terras vol bloempotten

Met mooi gaan we zo veel mogelijk naar buiten om te genieten van de tuin of het balkon. Maak het daarom gezellig met tuinmeubels, tuinverlichting en tuinaccessoires. Met name tuindecoratie zorgt voor veel sfeer. Een grote hoeveelheid bloempotten komt dus altijd van pas.
Een terras vol bloempotten - Pantone

Verlichte bloempot

Populair zijn de verlichte bloempotten. Deze potten zijn een lamp en bloempot in één! Het bekendste merk met lichtgevende potten is BLOOM. Dit merk heeft lichtgevende plantenpotten in werkelijk alle kleuren van de regenboog. Maar ook steeds meer andere merken maken lichtgevende plantenpotten.

Kleur in de tuin

Kleurige bloempotten zijn de trend. Bekijk de prachtige kleuren potten van Pantone om jouw tuin of balkon naar de laatste trend in te richten. Ook veel andere merken zorgen voor kleur in de tuin. Het grote voordeel van kleurrijke potten, is dat je zelfs zonder bloeiende bloemen een fleurig terras of balkon hebt. Liever iets minder kleur? Kies dan een kleurrijke plantenpot als blikvanger tussen allerlei potten in een neutrale kleur, zoals zwart of wit.
Een terras vol bloempotten - Broste Copenhagen

Favoriete plantenpotten

Bloempotten zijn er in heel veel soorten, maten en stijlen. Hierdoor is het aanbod groot. Fijn, maar het kan ook overzichtelijk zijn. Daarom vind je hieronder onze favoriete potten. Tip! Bekijk hier de gehele collectie bloempotten.


nog meer: wooninspiratie