WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een aanrader: de landelijke sidetable

In de hal, in de woonkamer of aan het voeteneind van je bed: de sidetable mag door het hele huis geplaatst worden. Ideaal zijn de sidetables met opbergmogelijkheden, maar met een paar opbergdozen erop valt er ook heel wat op te bergen. Vooral de landelijke sidetable is populair. Je ziet ‘m overal terug, ook op vtwonen.nl!

Brocante sidetable

Vergelijkbaar met de landelijke sidetable is de brocante sidetable. Beide zijn vaak van hout gemaakt en niet alleen functioneel. Zo zijn brocante sidetables voorzien van veel details, maar ontbreken deze ook niet bij de landelijke sidetables. Online vind je beide soorten sidetables. Wil je alle sidetables bekijken? Ga dan hier naar het sidetable-overzicht.

Landelijke sidetable stylen

De sidetable staat doorgaans tegen de muur. Echter kun je het meubelstuk ook prima elders plaatsen. Zo staat het meubel mooi tegen de achterzijde van de bank, als deze van de muur staat. Ook qua ruimte kun je variëren. De sidetable staat meestal in de gang, waardoor het ook weleens een haltafel wordt genoemd, en is ook vaak in de woonkamer terug te vinden. Maar waarom zou je het meubel niet in de slaapkamer plaatsen? Hier kun je het onder andere gebruiken als kaptafel. Wil je de sidetable decoreren? Houd er dan rekening mee dat je het item niet al te vol plaats met woonaccessoires. Het moet immers ook schoongemaakt worden. Kies er daarom voor om enkele accessoires gegroepeerd op het meubelstuk te plaatsen. Mooi: een grote vaas met wat kaarsverlichting erbij.

De mooiste landelijke sidetables:

Bron beeld: Rivièra Maison

nog meer: wooninspiratie