WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Do it yourself: een kerstboom van washitape

Met Kerst in het vooruitzicht kunnen wij niet wachten ons huis weer in kerstsfeer te brengen. Natuurlijk doe je dat met een mooie kerstboom en kerstaccessoires. Maar leuke decoratie maak je ook gemakkelijk zelf. Bijvoorbeeld een kerstboom van washitape. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Plak een kerstboom op de muur

Makkelijke doe-het-zelf ideeën met een groots resultaat: wij zijn er gek op! Niet voor niets dus dat we deze leuke doe-het-zelf graag met je delen. De DIY kerstboom van washitape kan door het hele huis als extra decoratie, maar is ook een goed idee wanneer je geen ruimte hebt voor een traditionele kerstboom.

Stappenplan kerstboom van washitape

Verzamel allereerst verschillende rollen washitape. Stem de kleuren op elkaar af, zodat het een geheel wordt. Met een rolletje washitape plak je eenvoudig een kerstboomvorm op de muur. Begin bovenin met een kort stukje tape en plak eronder een steeds groter stuk. Vervolgens decoreer je je DIY-boom met mooie kerstaccessoires als kerststerren, slingers en eventueel lichtjes. In een uurtje ben je een echte eyecatcher rijker!

Wat heb je nodig voor je DIY-kerstboom?

Bron beeld: Bloomingville

nog meer: wooninspiratie