WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

DIY: een stijlvol én betaalbaar moodboard

Zelf een moodboard maken, maar ben je in het bezit van twee linkerhanden? Geen probleem, want deze DIY is voor iedereen geschikt. Bovendien heb je weinig materiaal én tijd nodig om zelf een moodboard te maken. Alleen een ritje naar de winkel is (bijna) genoeg. Aan de slag dus! 
Moodboard maken DIY

Moodboard maken

Zin om aan de slag te gaan? Bekijk eerst waar het moodboard komt te hangen. Maak je liever geen gaten in de muur? Je kunt de wanddecoratie ook op het bureau of een sidetable plaatsen. Net zo mooi! Verzamel een ijzeren rek, verkrijgbaar bij de bouwmarkt en het tuincentrum, wat mooie knijpers en leuke postkaarten.

Hoe maak je een moodboard?

Aan het rek zelf hoef je weinig te doen. Je kunt het desnoods groter of kleiner maken, maar het is dus al kant-en-klaar te koop. Let er bij het ophangen van de kaarten wel op dat ze bij elkaar passen. Dit geeft een rustig geheel. Behalve kaarten kun je er nog veel meer aanhangen. Wat dacht je van een lichtslinger, verfstalen of veren? Het meeste kun je met een knijper bevestigen, maar anders komt een bol touw altijd van pas. Simpel toch?

Dit heb je nodig:Beeld: 1. Alvhem – 2. House Doctor

nog meer: wooninspiratie