WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Toppers: de 6 meest verkochte bijzettafels van dit moment

Gluren bij de buren blijft een stiekeme hobby, niet voor niets is Funda zo populair. Ook qua meubels is het fijn om te weten… wat halen mensen nou het liefst in huis? Daarom een tipje van de sluier: dit zijn de 6 meest verkochte bijzettafels uit de vtwonen shop.

vtwonen 02-2020 | zwarte bijzettafels met lampenkap en ornamenten
Behang Uno uit de collectie Insero in kleur 46550, per meter (arte- international.com). Metalen tafels klein, groot (thingsilikethingsilove.com). Wit keramieken doodle beeld, wit keramieken hoofd groot, klein, abstract beeld torso, witte keramieken vaas (theodeto.com). Houten kunst- object van blokken, houten hoofd (nrdrhvn91.nl). Zandkleurige vaas klein (covanderhorst.nl). Witte vaas met bol, grijze betonnen sokkel (loods5.nl/design). Zandkleurige vaas groot (brechtjeolsthoorn.nl). Keramieken lampion Physalis (letoile.store). Bruine stenen pot, bruine canvas lampenkap (tinekhome.com).

6. Ivar

In de categorie mooi én praktisch neemt bijzettafel Ivar wat ons betreft de eerste plek in. Op de lijst van meest verkochte bijzettafels staat hij op een (behoorlijke goede) plek 6. Ideaal voor bij borrels: de bovenkant van de tafel haal je er af en dient dan als dienblad.

5. Nila

Niet rond, niet vierkant maar een organische, driehoekige vorm hebben de Nila bijzettafels. Bijzettafels, in het meervoud dus? Ja! Want ze komen als set, gezellig met z’n tweeën zo je woonkamer in.

4. Sasha in het zwart

Toegegeven… het geld groeit ons niét op de rug. Daarom is de Sasha bijzettafel zo ideaal. Onder de 30 euro, met z’n zwarte, ronde verschijning past hij bij alles én hij is hartstikke trendy.

LEES OOK
Dit zijn de 10 meest populaire vloerkleden in de shop

3. Suus

Art deco-stijl? Yes please! De bijzettafel Suus van Woood kan op een filmset in Hollywood. Ook geweldig als plantentafel.

2. Sasha in hout

Hebben we deze niet al voorbij zien komen? Klopt! En is deze nóg populairder dan zijn zwarte broertje? Ja! Het verschil zit ‘m in het hout. De lichte kleuren maken hem ideaal voor de woonkamer in Scandinavische stijl.

1. Mica decorations

De winnaar van de bijzettafels, het neusje van de zalm en de crème de la crème (als je de kopers mag geloven) is de bijzettafel van Mica Decorations. Goede deal, twee bijzettafels in één set. Met verschillende hoogtes, zodat je nét dat stukje spanning in de styling kunt brengen. Wij snappen het wel!

LEES OOK
Klein en fijn: bijzettafeltjes zijn multifunctioneel

nog meer: wooninspiratie