WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De vtwonen collectie voor de feestdagen

Laat de feestvreugde maar beginnen! Met de vtwonen collectie voor de feestdagen ben jij er namelijk helemaal klaar voor. Van fluwelen kussens voor op de bank tot metalen ornamenten voor aan de muur: tijd voor een mini make-over met onderstaande producten! 

Kussens van fluweel

Stylist Liza Wassenaar: ‘Het zijn de kleine dingen die vaak een wereld van verschil kunnen maken. Helemaal voor de feestdagen. Wil je ook nog een warm nest creëren? Dan heb je een goede aan een paar van deze kussens van superzacht fluweel in diepe tinten als flessengroen en oceaanblauw.’ Verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder een ster en hart.

Metalen muurornamenten

Stylist Fietje Bruijn: ‘Alsof iemand zo uit de losse pols een hart en ster getekend heeft. Meer dan een lijntekening is het niet, maar dan van metaal. Zo zie je maar hoe iets heel subtiels toch enorm opvallend kan zijn.’ Behalve in het zwart zijn deze metalen muurornamenten uit de vtwonen collectie er ook in het goud en wit.

Hangende schalen

Ruimtebesparend én de trend voor aankomende feestdagen: hangende schalen. Plaats er enkele kandelaren, waxinelichthouders en andere accessoires op om het geheel feestelijk aan te kleden. Na de feestdagen mogen de schalen gewoon blijven hangen. Ze zijn namelijk ook geschikt voor het tentoonstellen van je favoriete planten.

Metalen kerstboomhangers

Op zoek naar een alternatief voor de klassieke kerstboom? Die zijn er genoeg, waaronder deze metalen kerstboomhangers. Hang er ballen, linten en slingers aan voor de ultieme kerstsfeer. Kerstkaarten kunnen natuurlijk ook. Kies de mooiste exemplaren uit, zodat de metalen kerstboomhanger een ware blikvanger wordt.

Houten kandelaars

Stylist Marianne Luning: ‘Typisch vtwonen: niet zomaar een kandelaar, maar een met een verborgen verrassing. In de ene kant van het blok past één dikke stompkaars, keer je ‘m om dan is er plek voor vijf kaarsen.’ Mixen mag, in de vtwonen collectie vind je namelijk verschillende vormen kandelaars.

Meer moois? Bekijk dan eens de volledige vtwonen collectie met nog meer items voor elke ruimte van het huis.

Bron: vtwonen collectie 2018/2019 | Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg

nog meer: wooninspiratie