kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De mooiste vloerkleden van House Doctor op een rij

Vloerkleden zijn echte sfeermakers. Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer maakt een vloerkleed van je woonkamer een warm en sfeervol geheel. House Doctor heeft een hele collectie mooie vloerkleden. Dik en hoogpolig voor de winter, dun en laagpolig voor de zomer. Zo zijn er voor ieder jaargetijde geschikte vloerkleden van House Doctor te vinden.

Vloerkleed met grafisch patroon

Vloerkleden met grafische patronen zijn hip! Een combinatie van zwart en wit met een grafische print zorgt voor een verrassende blikvanger in de woonkamer. Door de rustige kleurencombinatie komen de grafische patronen van de vloerkleden van House Doctor extra goed tot hun recht, zonder dat het geheel druk en rommelig oogt. Industrieel of modern; wat je woonstijl ook is, de vloerkleden van House Doctor passen in ieder interieur.

Luchtig vloerkleed

In de zomer is een hoogpolig vloerkleed niet het eerste waar je aan denkt als je sfeer en gezelligheid in je voorjaarshuis wil aanbrengen. Gelukkig heeft House Doctor een hele collectie ‘zomer-vriendelijke’ vloerkleden. Iets dunner, waardoor ze minder warm en wollig ogen. Deze vloerkleden zijn er in allerlei soorten, maten, patronen en kleuren. Kies je in de zomer voor een kleurrijke blikvanger of ga je voor veilig zwart-wit met mooie grafische print?

Meerdere vloerkleden combineren

Als je een ruime woonkamer hebt, kan het combineren van verschillende vloerkleden ook leuk zijn. De verschillende kleuren en prints zorgen voor een verrassend effect. Voorkom dat het geheel rommelig en druk oogt door voor kleden te kiezen die qua kleur en print bij elkaar aansluiten.

Shop jouw House Doctor vloerkleed online:



Bron beelden: House Doctor

nog meer: wooninspiratie