WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste tuinaccessoires

Genieten doen we graag. Bij mooi weer helemaal op het balkon of in de tuin. Wil je jouw buitenplaats nog gezelliger maken? Dan komen onderstaande tuinaccessoires zeker van pas. Het fijne is: je shopt ze gewoon online, des te langer je van je pas gestylde balkon of tuin kunt genieten.

Hier vind je alle items voor in de tuin en op het balkon.

Trend: de verticale tuin!

We zagen het al meerdere malen en op verschillende manieren in de bladen: de verticale tuin. Weet je nu niet hoe je dit moet aanpakken op een wat kleinere schaal? Dan biedt een plantenrek of plantenetagère uitkomst. Dit handige en mooie tuinaccessoire kan zowel op de grond als aan de muur én is voor de tuin en het balkon. Helemaal makkelijk zijn de plantenrekken waarin je de bloemen en planten direct kunt plaatsen, zonder dat je zelf nog potten moet kopen.

Lekker hangen

Wat is er nu fijner dan in eigen tuin genieten van de zon, een lekker drankje en een tijdschrift bungelend in je eigen hangmat? Niet veel hoor. Je mag het dan ook een luxe noemen als je dit in je tuin hebt. En voor die prijs hoef je het zeker niet te laten. Ook heel fijn: zelfs wanneer je geen muren hebt om de hangmat aan te bevestigen, kun je schommelen. Er zijn namelijk ook standaards voor hangmatten verkrijgbaar, die je op de grond plaatst. Laat die zomer maar komen!

Bloempot buiten en binnen

Dankzij de Urban Jungle-trend mogen die mooie bloempotten voor buiten ook naar binnen, en andersom. Zodra het mooi weer wordt, is het de hoogste tijd om het balkon of de tuin te voorzien van de nodige dosis bloemen en planten. En waar plaats je deze beter in dan in bovenstaande plantenrekken of bloempotten? Ideaal, want een bloempot verschuif je gemakkelijk van de grond naar de tafel en van de oppottafel naar binnen op de eettafel. Welke bloempot mag bij jou buiten schitteren?

Koop hier jouw favoriete tuinaccessoires:

Meer fijne items voor je balkon of tuin? Onderstaande items zorgen gegarandeerd voor een zomerse sfeer.
Bron beeld: 1. Serax – 2. & 3. Tine K Home

nog meer: wooninspiratie