WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste Sinterklaascadeaus voor mannen

Feest! Grote kans dat het sinterklaasfeest gevierd wordt met cadeaus. Vooral als er lootjes getrokken zijn en de verlanglijstjes bekend zijn, is het de hoogste tijd om sinterklaascadeaus te shoppen. Omdat niet iedereen een uitgebreid verlanglijstje maakt en cadeaus kopen voor een ander nogal lastig kan zijn, hebben wij de zoektocht naar mannencadeaus ingezet. Wij zochten voor jou de leukste sinterklaascadeaus voor mannen. Scheelt jou weer bergen tijd!

Gadgets voor mannen

Mannen en gadgets zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De meeste mannen kunnen er geen genoeg van krijgen. Televisies, radio’s, speakers, koptelefoons: ze hebben ze het liefst allemaal. Gelukkig vind je online allerlei gadgets. Zo is er altijd een geschikt mannencadeau te vinden en hoef je er niet voor de deur uit.

Praktische accessoires

Hoewel de meeste mannen niet zo dol zijn op accessoires, vinden ze het vaak een stuk minder erg als die accessoires dan in ieder geval wel praktisch zijn. Denk aan mooie telefoonhoesjes, praktische sleutelhangers waarmee ook bierflesjes opengemaakt kunnen worden of opbergers waar veel spullen in kunnen.

Keukenfanaat of reisliefhebber

Is jouw man of degene waarvoor je een cadeau moet komen geen gadgetliefhebber? Bedenk dan wat zijn hobby’s zijn of wat hij graag doet. Gaat hij graag op reis? Staat hij in zijn vrije tijd veel in de keuken? Of is muziek zijn passie? Aan de hand van zijn interesses kun je ook een cadeau uitkiezen. Wel belangrijk, houd rekening of probeer te achterhalen wat hij al heeft. Het zou zonde zijn als je iets geeft wat hij al heeft.

Bron: 1. Kreafunk – 2. Native Union

nog meer: wooninspiratie