kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste memoborden op een rij

Even een berichtje achterlaten voor iemand? Of een boodschappenlijstje maken? Schrijf snel een korte notitie op en veeg hem de volgende dag weer uit. Een memobord is tegenwoordig onmisbaar in elk huishouden en daarom wel zo handig voor aan de muur. Reden om de leukste memoborden op een rij te zetten.
De leukste memoborden op een rij

Memobord keuken

In de keuken mag een memobord niet ontbreken. Een briefje op het bord vastzetten, of een paar boodschappen opschrijven; iets onthouden was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast is de keuken een plek waar niemand het memobord kan mislopen. De perfecte locatie!

Design memobord

Memoborden moeten niet alleen handig zijn, maar ook mooi. Daarom zijn ze er in veel verschillend design. Zo kun je kiezen voor een strak, of speels design. Ook zijn er memoborden met weekplanner in één. Handig om van iedereen de taken op te schrijven. Bekijk online alle memoborden en kies er één die bij jou past!

Landelijke notitieborden van Clayre & Eef

Het merk Clayre & Eef staat bekend om het gebruik van hout en landelijke elementen. De notitieborden in de collectie zijn handig in de hal of in de keuken, maar ook mooi ter decoratie. Bovendien zijn deze memoborden multifunctioneel, want ze zijn voorzien van handige haakjes voor theedoeken, sleutels of tassen.

Praktische borden van Present Time

Ook bij het merk Present Time of pt, kun je terecht voor een fijn memobord aan de wand. Zo heeft het merk memoborden en weekplanners in één in de collectie. Deze exemplaren zijn naast in de keuken en de hal ook heel handig boven het bureau! Nog een voordeel: de betaalbare prijs.

De leukste memoborden:


nog meer: wooninspiratie