WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kookwekker: de leukste kookwekkers

De kookwekker is niet alleen functioneel, maar tegenwoordig ook mooi vormgegeven. Een prima cadeau voor een echte keukenprins(es). Bekijk snel naar de leukste kookwekkers die zeker niet mogen ontbreken op het aanrechtblad!

Als je gaat koken, heb je vaak geen tijd om steeds op de klok te kijken. Dan komt een kookwekker goed van pas. Zeker als je met verschillende dingen tegelijk bezig bent, is het handig als de kookwekker aangeeft wanneer iets klaar is of lang genoeg heeft gekookt. Bovendien is de kookwekker niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. Het is dus niet erg als het keukenaccessoire zichtbaar is op het aanrechtblad.

Ook voor bakken

Ook voor bakfanaten zijn kookwekkers onmisbaar. Als je niet wilt dat je versgebakken cakejes of taarten verbranden, mag de kookwekker niet ontbreken in de keuken. Terwijl de oven zijn werk doet, kun jij je aandacht ergens anders op richten. Je wordt vanzelf gewaarschuwd door de kookwekker als je lekkernij klaar is. Het is dus een prima cadeau en bakaccessoire voor een echte keukenprins(es)!

Soort kookwekker

Een kookwekker is dan functioneel, maar hoeft natuurlijk niet per definitie saai te zijn. Kookwekkers zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo zijn ze verkrijgbaar met dieren erop, maar ook in de vorm van een ei. Daarnaast zijn er ook design kookwekkers in grappige vormen. Of houd je liever van de strakke ontwerpen? Je kunt bovendien kiezen tussen een analoge of digitale kookwekker. Bij een digitale kookwekker kun je de tijd soms nauwkeuriger afstellen dan bij een analoge.

Leukste kookwekkers:

Bron: vtwonen

nog meer: wooninspiratie