WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De 5 mooiste blogs voor landelijk wonen

Veel hout, neutrale kleuren en stoere elementen: oftewel de landelijke woonstijl. Je hoeft voor deze stijl geen boerderij of villa te bezitten. Het fijne is: je kunt de landelijke woonstijl zelfs in de kleinste ruimtes toepassen. Benieuwd hoe jij dit kunt doen? Wij zetten de 5 mooiste blogs voor landelijk wonen op een rij.
De 5 mooiste blogs voor landelijk wonen

Mart

Interieurtips, binnenkijkers en nog meer inspiratie op het gebied van landelijk wonen; wil je het huis landelijk inrichten, dan zit je bij Mart goed. Naast een blog kun je ook producten kopen in de winkel in Apeldoorn én staat Mart voor je klaar voor styling- en interieuradvies. Nog meer landelijk wonen-tips? Lees dan Mart’s Magazine!

De 5 mooiste blogs voor landelijk wonen

Stoer & Robuust Wonen

Het leuke aan de blog Stoer & Robuust Wonen is dat je binnen kunt kijken bij het prachtige interieur van de blogster. Door de duidelijke tips die ze geeft, kun je de landelijke woonstijl heel gemakkelijk in jouw interieur toepassen. Ben je erachter gekomen dat je toch nieuwe meubels of accessoires nodig hebt? De blogster achter Stoer & Robuust Wonen verkoopt ook items!

De 5 mooiste blogs voor landelijk wonen

Wonen & Dromen

Dat je van een tweedehands of vergeten item een blikvanger voor je interieur kunt maken, bewijst de blogster achter Wonen & Dromen. Ze is een ster in het opknappen van accessoires en legt precies uit hoe jij dit ook kunt doen. Bovendien vind je op de blog Wonen & Dromen ook tips voor landelijke winkels en kun je uiteraard binnenkijken bij de blogster thuis.

De 5 mooiste blogs voor landelijk wonen

Bobbie’s Home

Tips, ideeën en heel veel inspiratie: op Bobbie’s Home kun je perfect terecht voor het landelijke en het brocante interieur. Ook heel leuk: de blogster geeft ook food-tips, vertelt over evenementen op het gebied van landelijk en brocante wonen én laat make-overs van producten en kamers bij de blogster thuis zien.

De 5 mooiste blogs voor landelijk wonen

Sfeer & Living

Niet volledig landelijk wonen, maar toch mag Sfeer & Living niet in het rijtje van de 5 mooiste blogs voor landelijk wonen ontbreken. De blog is namelijk ideaal voor stylingtips en inspiratietips voor het hele huis. De landelijke stijl komt in de blogs volop terug en wil je de tuin meepakken met je re-styling? Ook daarvoor vind je genoeg inspiratie bij Sfeer & Living.

Nog meer landelijk wonen?


Bron: 1. Mart Kleppe – 2. Stoer & Robuust Wonen – 3. Wonen & Dromen – 4. Bobbie’s Home – 5. Sfeer & Living

nog meer: wooninspiratie