WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De 5 leukste haakblogs

Het haken kan beginnen! Het weer leent zich namelijk uitstekend om met een kop thee en een haakwerkje op de bank te kruipen. Nog geen haakprofessional? Er zijn tal van haakblogs die ook de beginnende haker helpen bij het maken van de mooiste gehaakte sierkussens, pannenlappen en plaids. Om je op weg te helpen, zochten wij de 5 leukste haakblogs. Voor de beginnende en gevorderde haker.
De 5 leukste haakblogs

De Haakzolder

Aan kleur op de blog de Haakzolder geen gebrek. De blogposts staan vol met prachtig gehaakte ontwerpen voorzien van net zo mooi beeld. Ook de tekst leest erg fijn. Ben je erachter gekomen dat haken niet echt jouw ding is? Je kunt bij de Koopzolder ook iets op maat laten haken.

De 5 leukste haakblogs

Wolplein.nl

Het fijne aan de blog Wolplein.nl is dat je er niet alleen alles kunt lezen over breien en haken, je kunt hier ook alle benodigdheden kopen. Daarnaast wordt er in de blog stap voor stap uitgelegd hoe je een gehaakt item kunt maken. Tip! Bekijk ook eens de afleveringen van Koffie & Wol.

De 5 leukste haakblogs

byClaire

Boeken, patronen, workshops, kleurinspiratie, webshop en een blog: op de blog byClaire kun je écht voor alles over haken terecht. De blog is ideaal om te kijken wat jij graag wilt haken. Eenmaal iets uitgekozen, dan kun je door middel van het patroon en de bijbehorende werkomschrijving zelf het item haken.

De 5 leukste haakblogs

Jip by Jan

Jip by Jan is dé blog voor originele tutorials voor het maken van de leukste dingen. Wat dacht je van een gehaakt krukhoesje, een theedoek of een poncho? Daarnaast geeft de blogster achter Jip by Jan je een kijkje in haar leven en kun je haar volgen tijdens haakworkshops en meer evenementen. Vergeet niet mee te doen aan de winacties op de blog!

De 5 leukste haakblogs

Vicarno

Ook op de blog Vicarno vind je haakpatronen en wordt er goed uitgelegd hoe je een sjaal of vest zelf kunt haken. Daarnaast kun je de blogster achter Vicarno volgen bij alle evenementen die zij bezoekt. Erg leuk: de ontwerpen van de blogster zijn regelmatig in tijdschriften te vinden. Je vindt ze op de blog!

Gehaakte items voor in huis online:

Bron: 1. de Haakzolder – 2. Wolplein.nl – 3. byClaire – 4. Jip by Jan – 5. Vicarno

nog meer: wooninspiratie